Candy CCTUS 482WHN, congelator cu capacitate de 64 litri

Congelatorul Candy CCTUS 482WHN este un model destul de mic dar care are o capacitate satisfăcătoare. Din imaginea de jos se vede că este un model cu trei compartimente și nu este foarte înalt, astfel că poate fi pus sub blat (înălțimea aparatului fiind de 85 cm). Bineînțeles, aparatul poate fi amplasat lângă mobilier și puteți pune peste el obiecte mici sau chiar alte aparate. Are un design simplu pe alb, cu mâner vertical și deschidere standard spre dreapta după cum se vede în imaginea de jos.

Congelatoarele mici sunt destul de numeroase și pot fi oferite de mai multe branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat destul de silențios și care nu va deranja chiar dacă vă decideți să puneți aparatul în bucătărie. Chiar și în cazul unei pene de curent, aparatul poate funcționa multe ore fără nici o problemă (până la 9 ore). Dezghețarea aparatului se face manual și aparatul trebuie curățat din când în când. Capacitatea de înghețarea aparatului este destul de generoasă și cred că cele 3 kg la 24 de ore sunt de ajuns. Consumul anual de energie este de 197 kWh și acesta este potrivit pentru acest volum, iar clasa energetică este F.

Păreri pro și contra

Aparatul nu este foarte înalt, dar nici nu ocupă mult spațiu deoarece vorbim de un aparat cu lățime de 48 cm, iar adâncimea sa este una similară. Din imaginea de prezentare se poate vedea că are sertare generoase și în ele pot fi puse numeroase pachete sau pungi cu alimente. Controlul mecanic este ușor de folosit și aveți acces destul de ușor la el, fiind prezent pe marginea de sus. Poziția aparatului poate fi ajustată cu acele piciorușe ajustabile.

Candy CCTUS 482WHN este unul dintre acele aparate care merită merită alese pentru momentele când congelatorul actual nu mai face față. De sărbători veți face mai multe cumpărături, motiv pentru care aveți nevoie de suficient spațiu chiar și în frigider. Congelatoarele sau lăzile frigorifice sunt aparate care le puteți folosi ocazional și pot fi puse chiar și în alte camere (nu neapărat în bucătărie).

Te-ar mai putea interesa