Candy CCHH 145, ladă frigorifică albă

Lada frigorifică oferă mai mult volum decât un congelator în același preț deoarece are un un interior necompartimentat. Candy CCHH 145 este un model destul de accesibil și poate că v-ar interesa deoarece oferă un volum de 137 litri. Acest tip de aparat poate fi pus oriunde în locuință, nu are dimensiuni foarte generoase. Mulți aleg să-l pună în garaj sau cămară, însă e bine să fie ferit de îngheț. Nu toate aparatele frigorifice au protecție anti-îngheț deci nu pot funcționa la temperaturi foarte joase.

Aceste aparate arată cam la fel indiferent de ce producător vorbim, însă modelele puțin mai scumpe pot avea niște dotări în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un singur coș în care puteți pune destul de multe pungi de dimensiuni mici. Lăzile mai mari oferă chiar și 2-3 coșuri superioare pentru alimente care doriți să le consumați în perioada următoare. Bineînțeles, într-un preț atât de mic nu vă puteți aștepta să aibă yală sau panoul de control digital. Oricum, alegerea temperaturii se poate face destul de ușor cu ajutorul butonului rotativ. Designul este minimalist cu mâner integrat și aparatul poate fi mutat cu ușurință de o singură persoană.

Păreri pro și contra

Temperatura poate fi setată destul de ușor după cum se vede și din imaginea de prezentare. Clasa energetică este destul de bună, adică are un consum redus de energie. Poate congela destul de mult în 24 de ore și autonomia fără curent este una destul de mare. Nu trebuie să vă faceți griji cu acest aparat chiar și dacă penele de curent sunt mai lungi sau că ați pus prea multe alimente în ea.

Nivelul de zgomot este de numai 39 dB, deci vorbim de un aparat destul de silențios. Candy CCHH 145 este recomandarea mea pentru că a fost lansată anul acesta alături de alte modele, doar că fiecare are alte specificații. Volumul aparatul influențează destul de mult prețul, în special dacă este de două ori mai mare. Voi decideți care model vă convine, iar acest brand oferă soluții avantajoase. Adică raportul calitate/preț este foarte bun și nu trebuie neglijate nici specificațiile sale.

Te-ar mai putea interesa