Candy CCE7T618EX, combină frigorifică Smart la preț bun

Combinele frigorifice Smart sunt acele modele care sunt echipate cu tehnologie WiFi, adică permit conectarea aparatului la o aplicație mobile. Funcționalitatea acelei aplicații poate să difere, adică unele oferă diverse opțiuni, iar altele oferă foarte informații despre aparat (în general, sunt ambele). Candy CCE7T618EX este modelul prezentat în imaginea de jos și este unul destul de elegant, deoarece vorbim de un design modern minimalist. Chiar dacă mânerele sunt așezate pe lateral, ușile sunt reversibile. Doar modelele mai vechi nu aveau această caracteristică, acum mai toate o au.

Costă puțin pentru ce oferă, însă e loc de mai bine la anumite capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Unii dintre voi ați zice că nu oferă cel mai mare volum din acest buget, însă consider că și așa oferă suficient spațiu la interior. Nu se vede interiorul din imaginea de sus, dar vi se oferă suficiente rafturi, unul fiind chiar metalic pentru a putea pune sticle. Pentru alimente mai speciale aveți două sertare în frigider (unul este pentru a ține la 0 grade, iar altul pentru legume/fructe). Ca număr, nu sunt foarte multe rafturi, însă pe ușă vedem o mulțime de suporturi în care se pot pune recipiente și sticle de dimensiuni reduse.

O combină că și aceasta are un panou de control electronic și nu unul oarecare, ci unul cu tehnologie touch. Acesta se află la exterior pe ușă și nu este atât de evident pentru că este pe o culoare destul de apropiată.

Congelatorul are trei sertare mari și de dimensiuni egale, astfel că nu veți mai sta pe gânduri când vreți să puneți anumite pungi cu alimente.

Concluzie

Candy CCE7T618EX se laudă cu sistem de dezghețare automat numit Total No Frost care este popular  și oferă câteva avantaje care cred că le știți deja, de aceea vă interesează acest model. Nu sunt multe cu tehnologie WiFi, iar dacă nu o veți folosi atunci lista de combine devine mult mai mare. Pentru cei care doresc că incorporeze un astfel de aparat, atunci aș recomanda un model ca Electrolux LNT2LF18S.

Te-ar mai putea interesa