Candy CCE3T618FW, combină No Frost albă

Dacă vă plac combinele frigorifice cu design minimalist atunci vă recomand modelul din imaginea de jos numit Candy CCE3T618FW. Chiar dacă este pus lângă mobilier, acesta nu este unul incorporabil, cum este Candy CBL3518EVW (are și WiFi). Ambele au prețuri apropiate doar că cea de jos oferă specificații tehnice mai bune și le voi enumera mia jos. Chiar dacă lățimea este neschimbată, pe adâncime vedem o valoare mult mai mare în cazul combinei de jos – aproape 66 cm. Astfel, rafturile sunt mai adânci și voi veți putea pune încă un rând de alimente în spate sau mai mult în sertare.

Dacă volumul este mai important decât felul cum se montează, atunci combina prezentată este pentru voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Candy CCE3T618FW

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar și la cesta ușile sunt reversibile și se datorează noului sistem de balamale, iar mânerele sunt de ambele părți ale ușilor. Vorbim de mânere ascunse care simplifică și mai mult designul aparatului. Mie îmi plac aceste tipuri de mânere și sunt destul de populare, indiferent de culoarea aparatului.

Sistemul de răcire cu No Frost este mult mai avansat decât cel cu Low Frost deoarece reduce complet gheața de la interior, astfel că nu mai este nevoie să dezghețați periodic aparatul. Cu alte cuvinte, merită să dați un ban în plus pentru un plus de comoditate. Pungile cu alimente pot fi scoase ușor din congelator pentru că nu mai sunt încărcate cu gheață, cum le-ați pus, așa le veți și scoate. Consumul de energie este puțin mai mare că doar și volumul este destul de crescut – 319 kWh (pentru un volum de 341 litri).

Poate că din imagini nu pare a fi mare, însă rafturile sunt mari pe adâncime, aveți suficiente rafturi, suporturi și compartimente.

Concluzie

Indiferent pentru care veți alege, clasic sau incorporabil, Candy CCE3T618FW prezintă un panou de control la fel de modern ca și restul, conectare WiFi și multe altele. Eu consider că v-am enumerat destul de multe motive pentru care ar trebui să o puneți pe listă. Candy face parte din grupul Haier care a construit o fabrică de aparate frigorifice în România, deci cumpărând un așa produs veți susține jocurile unor români.

Te-ar mai putea interesa