Candy CBT3518FW, combină incorporabilă cu WiFi

Cam toți producătorii oferă soluții incorporabile, iar aici mă refer și la aparatele frigorifice. Cu siguranță ați observat că prețurile sunt ceva mai mari sau pentru același buget, oferă un volum mai modest. Un alt aspect care merită menționat, lățimea sa este de 55 cm (e cam o regulă). De aceea sunt și limitări în ceea ce privește volumul, iar spațiul pentru instalare trebuie să fie conform schiței. Candy CBT3518FW este modelul prezentat mai jos și este ceva mai accesibil decât variantele oferite de alte branduri (Bosch KIV86VFE1), însă anumite dotări nu lipsesc. Mă refer la No Frost care este foarte important pentru acest tip de aparat (are congelator), că doar vă doriți dezghețare automată.

Am ales să pus și o imagine cu interiorul său, că doar design exterior nu are, iar din ea se poate concluziona că este spațios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu e de ajuns să spui că este incorporabilă, ci trebuie menționate și toate acela dotări speciale care nu le regăsim pe combinele accesibile. Ușile reversibile sunt tot mai des întâlnite și nici nu cred că mai sunt combine fără acestea. Pentru a le schimba se poate alege fie un serviciu de schimbare sens, fie apelați la niște prieteni pricepuți (nu e chiar ușor).

Interiorul arată ca la oricare altă combină, însă diferențe sunt doar la dimensiuni. Temperatura poate fi reglată electronic, iar la cele mai multe branduri, panoul de control este situat în partea de sus. Este vizibil și interfața este una destul de plăcută.

Este acel gene de aparat care nu iasă în evidență deoarece este ascuns de ușile mobilierului. Oricum, veți face un mobilier la comandă potrivit pentru acesta (cu uși, plintă etc), dar și alte tipuri de aparate.

Concluzie

Poate că nu are cele mai bune performanțe de congelare, însă vedem un consum energetic redus. Candy CBT3518FW are rafturi spațioase și bine iluminare, care pot fi și reglate pe înălțime. Dar și suporturile de pe ușa frigiderului pot fi poziționate diferit ca să faceți loc sticlelor sau recipientelor.

Te-ar mai putea interesa