Bosch KIV86VFE1, combină frigorifică care se incorporează

Bosch KIV86VFE1 este un aparat ceva mai deosebit și am menționat chiar în titlu. Aceste aparate au nevoie de un mobilier special, adică făcut la comandă. Poate că lățimea combinelor este relativ aceeași, însă volum va afecta destul de mult înălțimea, așa că mobilierul trebuie cumpărat abia după ce aveți aparatele. Mă gândesc că acesta nu va fi singurul aparat incorporabil care îl veți alege. Restul (cuptor, mașină de spălat, plită) au dimensiuni standard indiferent de model sau brand, iar peste câțiva ani pot fi înlocuit cu altele mai performante.

Revenind la combina frigorifică de mai jos, se pot observa sertarele generoase, spațios suficient pe și între rafturi, panoul de control electronic bine evidențiat dar și alte aspecte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Ușile se deschid standard spre dreapta, însă aveți uși reversibile astfel că aparatul poate fi amplasat și la capătul mobilierului (mai spre colț). Dacă vine pus la mijlocul peretelui, nu cred că are importanță cum se deschid ușile.

Nivelul de zgomot este foarte redus în cazul acestui model – 35 dB, dar și consumul este unul de menționat – 229 kWh pe an. Sunt câteva aspecte care nu trebuie neglijate pentru că le veți aprecia pe viitor.

Controlul electronic oferă și o funcționalitate mai bună, adică vedem și funcții în plus: alarmă ușă deschisă, afișaj luminos, control touch.

O combină simplu pe alb cum este Bosch KGV39VWEA, costă mult mai puțin și așa este la toate brandurile. Adică soluțiile incorporabile au prețuri puțin mai piperate, dar nu și în cazul altor tipuri de aparate.

Concluzie

Caracteristicile speciale sau tehnologiile (Low Frost, FreshSense, Eco AirFlow) fac diferența între un aparat accesibil și unul performant. Low Frost nu este chiar NO Frost însă are relativ același rol, de a reduce cantitatea de gheață din congelator (este menționat pe sertarul mare). Evident că acestea nu sunt cele mai bune tehnologii de pe piață, dar vor fi utile. Bosch KIV86VFE1 pare destul de mare însă adâncimea și lățimea sa sunt numai 54 cm, deci cum spuneam mai sus, anumite dimensiuni pot să fie similare cu cele ale variantelor mai mici.

Te-ar mai putea interesa