Bosch WTX87K01BY, uscător de rufe cu AutoClean

Uscătoarele de rufe sunt tot mai cutate deoarece au performanță tot mai apropiate de cele ale mașinilor de spălat, plus că sunt și mai eficiente. Un exemplu cu pompă de căldură este Bosch WTX87K01BY care are clasă energetică A++. Vedem că acele etichete energetice nu s-au schimbat în cazul acestor aparate probabil pentru că nu s-a avansat suficient tehnologic la capitolul consum, astfel că vă puteți face o idee despre consum și cu actuala eticheta. La mașinile de spălat au fost prea multe modele cu A+++, astfel că trebuie să se întâmple ceva.

Revenind la aparatul nostru, acesta are și alte tehnologii care eficientizează procesul de uscare și care țin de cât de consum. Tehnologiile avansate fac uscătorul să fie ceva mai scump dar nu este vorba de orice brand, ci unul de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am mai menționat de multe ori, uscătoarele arată tot mai mult ca mașinile de spălat, adică aveți același panou de control, o ușă transparentă și dimensiuni similare. Totuși, sunt câteva diferențe estetice indiferent de producător, dar nu sunt atât de evidente.

Cât despre performanță și funcționalitate, pot spune că impresionează deoarece are o încărcare maximă de 9 kg (Bosch WTH85206BY are 8 kg). Programele sunt numeroase astfel încât să nu mai trebuiască să sortați rufele și să beneficiați de rezultate excelente. Acest tip de aparat este un adevărat ajutor și îl puneți exact lângă mașina de spălat ca să puteți muta mult mai ușor rufele, iar dacă nu vă prea permite spațiu, vă puteți interesa pentru un kit de suprapunere universal sau le puneți pe ambele în dressing.

Anterior vă spuneam că acest aparat are niște tehnologii noi care sunt foarte importante, iar AutoDry este una dintre ele care mi s-a părut foarte importantă. Senzorii monitorizează temperatura și umiditatea din rufe, astfel ca programul să aibă o durată potrivită.

Concluzie

Bosch WTX87K01BY mia re și alte dotări interesante: Sensitive Drying, tambur iluminat, panou de control ComfortControl, pereți laterali AntiVibration, AutoClean (filtru pentru scame nu mai este la hublou, ci în partea inferioară într-un recipient).

Te-ar mai putea interesa