Bosch WTH85206BY, model cu pompă de căldură și clasa A++

Bosch WTH85206BY e un uscător modern cu capacitate de 8 kilograme și pompă de căldură. Acest ultim lucru face ca aparatul să aibă un consum foarte mic de curent, adică 236 kWh pe an. În acest fel aparatului îi este atribuită clasa A++ de eficiență energetică.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un număr mare de programe și o fiabilitate foarte bună. Trebuie să subliniez că aparatul are garanție de 5 ani, dar trebuie să-l înregistrați pe pagina producătorului pentru a beneficia de aceasta. Înregistrarea trebuie făcută în 60 de zile de la achiziționarea produsului.
Dacă e să ne uităm la poza de alături, singurul lucru care-l dă de gol că e uscător e acel element inferior cu rol de ventilare.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch WTH85206BY face parte din seria 4, iar precum alte uscătoare moderne acest model detectează automat starea rufelor. Adică detectează când sunt uscate rufele.
În privința uscării trebuie să scriu că acest model are AutoDry, adică usucă automat la gradul de uscare ales.
Capacitatea de 8 kg face acest model foarte bun pentru o familie de 3-4 persoane. Iar, dacă vreți ceva cu capacitate de 9kg atunci recomand Whirlpool FreshCare+ FFTM119X2BYEE.
Dacă doriți să uscați o cantitate mică de rufe care nu sunt prea ude atunci puteți apela la programul rapid de 40 minute.
Nu e un aparat super silențios, dar nu e nici gălăgios. Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 65 decibeli.
Din păcate acest model nu are Home Connect, adică nu e un aparat smart care să poată fi controlat de la distanță prin intermediul unui telefon mobil.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca de minune în cazul în care vreți ceva de calitate care să se descurce de minune când vine vorba despre uscarea unei cantități de maxim 8kg.

Despre producătorul Bosch trebuie scris că e unul german care produce aparatură electrocasnică premium. O parte din ansamblu și subansamble sunt produse chiar în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa