Bosch WTR87TW0BY, uscător de rufe cu clasă A+++

Uscătorul de rufe din imagine Bosch WTR87TW0BY are cea mai bună clasă energetică de pe piață pentru acest tip de aparat, adică vedem un consum foarte scăzut care se reflectă în factura de la energie. Consumul mic de energie se datorează tehnologiilor de ultimă generație, dar și pompei de căldură. Cele mai multe uscătoare prezintă eficiență energetică A+ și A++, însă acelea au și prețuri ceva mai atractive.

Chiar dacă nu este cel mai accesibil model de pe piață, sunt mulți utilizatori care l-au încercat și îl apreciază. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este organizat la fel ca și la alte aparate similare și îmi place mult cum aparatul per total. Rezervorul de colectare a apei este mare și consider că este suficient, adică nu trebuie să-l goliți foarte des. Pornirea poate fi întârziată dacă sunteți ocupați și nu doriți ca rufele să stea prea mult în aparat, iar dacă stau prea mult, acestea se vor șifona. Uscătorul oferă și o funcție de antișifonare pentru țesăturile mai subțiri sau care trebuie călcate ulterior.

Programele de uscare sunt similare cu cele de spălare, astfel că rufele trebuie doar mutate dintr-un aparat în altul. Sunt kituri de suprapunere dacă vreți să câștigați spațiu însă puteți să-l puneți în dressing unde țineți hainele.

Păreri pro și contra

Un uscător cu capacitate de 8 kg este perfect alături de o mașină cu încărcare similară sau chiar mai mare. Tehnologia de uscare cu pompă de căldură este cea mai apreciată de la ora actuală și o vedem pe modele de top, pe când uscătoarele ieftine au uscare cu condensare. Filtrul EasyClean se poate curăța foarte ușor deoarece aveți acces rapid la acesta. Tehnologia Sensitive Drying protejează ceva mai bine țesăturile, tamburul având o structură specială. Cu AutoDry, nivelul umidității este controlat și programele sunt ajustate pentru a reduce consumul și rezultatele să fie excelente.

Bosch WTR87TW0BY oferă un afișaj digital destul de mare pentru diversele funcții care le puteți folosi zilnic. Este puțin mai mare decât o mașină de spălat, adâncimea sa măsurând 65 cm.

Te-ar mai putea interesa