Beko DS9430SX, uscător de rufe cu EcoGentle și SteamTherapy

Uscătorul de rufe din imagine numit Beko DS9430SX este un model ceva mai avansat și de aceea vedem un design ceva mai elegant. Față de modelele mai accesibile, vedem câteva dotări în plus, dar și performanțe considerabile. Vorbim e o capacitate de uscare maximă de 9 kg, adică acest uscător este ideal pentru cei care au o mașină de spălat similară ca și încărcare. Designul este unul destul de reușit și poate că nu are mare importanță pentru voi deoarece nu va fi pus într-un spațiu prea vizibil (în dressing).

Rezultatele sunt excelente, adică rufele pot fi puse imediat în dulap sau chiar și purtate dacă vorbim de tricoul sau cămașa preferată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko DS9430SX

Adâncimea este ceva mai mare la variantele cu capacitate de 9 kg, iar la acesta vedem 65 cm și nu cred că vă deranjează. Puteți suprapune mașina de spălat rufe cu un kit universal care nu costă foarte mult și veți câștiga spațiu. Restul dimensiunilor sunt cele standard și restul specificațiilor sunt foarte bune. Nivelul de zgomot este destul de redus însă depinde și de etapa programului. Putem urmări programul cu ajutorul ecranului digital din partea dreaptă unde se află și funcțiile sale. Butonul din centru este cel cu care selectăm programele dorite.

Păreri pro și contra

Oferă numeroase funcții și programe pentru ca voi să faceți alegerea corectă și să fiți mulțumiți de rezultate. Chiar dacă acest brand oferă variante ceva mai accesibile, modelele ca cel de sus oferă anumite tehnologii care protejează mai mult țesăturile. Consumul de energie scade semnificativ cu acea pompă de căldură denumită Eco Gentle Heat Pump care o vedem pe tot mai multe modele noi. SteamTherapy nu este o tehnologie prea des întâlnită pe uscătoare și rolul ei este de a reduce cutele și mirosurile nedorite din rufe. Aceasta ușurează călcarea cămășilor sau altor articole similare.

Programul se ajustează automat cu ajutorul senzorilor care măsoară nivelul de umiditate din rufe, astfel că programul poate fi mai lung sau mai scurt. Beko DS9430SX nu se adresează oricui deoarece are un preț ușor piperat plus că mașina de spălat nu are capacitate atât de mare.

Te-ar mai putea interesa