Bosch WTH85207BY, păreri uscător clasa A++

Bosch WTH85207BY este un uscător modern cu clasa A++ care poate usca o cantitate de 8kg rufe. Această eficiență energetică foarte bună se datorează în parte faptului că are pompă de căldură, dar și programului Auto Dry.

Acest uscător vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model premium de la un producător german. Se poate observa că are un aspect similar cu del al mașinii de spălat Bosch WGG14403BY.
Nu știu dacă observați, dar are și touch screen așa încât comandarea să fie una cât mai ușoară.

Argumente pro și contra

Modelul Bosch WTH85207BY poate usca o cantitate mică de rufe în 40 minute datorită unui program special. Alte avantaje ale acestui model ar fi cele din rândurile de mai jos.

  1. Are program Auto Dry care presupune că rufele sunt uscate până la un anumit nivel pe care dvs. l-ați ales.
  2. Consumul anual de curent e de 236 kWh, motiv pentru care îi este atribuită clasa A++ pe partea de eficiență energetică.
  3. Are un număr mare de programe – 15, printre care se numără cel rapid.
  4. Vine de la un producător german foarte apreciat. Chiar dacă au prețuri ușor mai mari la electrocasnicele lor, cei de la Bosch sunt pr primul loc în preferințele românilor.
  5. E realizat din materiale de calitate. Spre exemplu, aparatul are cuva realizată din inox.

Ca dezavantaj trebuie să scriu că acest model nu are Home Connect, adică nu poate fi controlat de pe un smartphone. Însă, părerea mea e că acest lucru nu e un dezavantaj prea mare deoarece, spre exemplu, la Whirlpool niciun aparat de-al lor nu e smart.

Per ansamblu, acest uscător e unul clasic în utilizare, dar cu multă tehnologie utilă așa încât să-și facă treaba rapid și cu un consum mic de resurse.
Aș recomanda să încercați să înregistrați aparatul pe pagina producătorului deoarece s-ar putea să beneficiați de garanție exstinsă pe gratis.

Te-ar mai putea interesa