Bosch WGG14403BY, păreri mașină clasa A

Bosch WGG14403BY este o mașină de spălat rufe cu capacitate mare (9 kilograme) și eficiență energetică extrem de bună. Mai exact e vorba despre o mașină pentru 4-5 persoane care are clasa A de eficiență energetică.

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din imaginea de alături se poate observa că designul e unul caracteristic Bosch și că ecranul e unul mare așa încât să puteți vedea bine informațiile.

Argumente pro și contra

Mașina Bosch WGG14403BY este una standard adică nu e smart, iar pentru achiziție acestuia sunt mai multe argumente pe care le voi menționa în rândurile care urmează.
1. Fiabilitatea e una foarte bună, lucru ajutat de garanția de 5 ani care ne este oferită dacă înregistrăm aparatul pe pagina producătorului. Trebuie să scriu și că motorul are o garanție de 10 ani pentru că e unul EcoSilence Drive.
2. Eficiența energetică e una foarte bună, iar în felul acesta obținem un consum de 46 kWh la 100 spălări, chiar dacă aparatul e unul cu capacitate de 9kg.
3. Are detectarea încărcăturii, lucru numit ActiveWater Plus. Acest lucru ajută la economisirea de apă și de bani întrucât încărcătura este detectată în trepte multiple.
4. Dispune de multiple programe, printre acestea fiind cel rapid de 15 sau 30 minute.

Cum am scris mai sus, acest model nu e unul smart, dar acest lucru nu e un dezavantaj prea mare. Iar, un alt lucru de care trebuie să știți e că nu are funcție de uscător. Dacă aveți neaparat nevoie de un uscător atunci recomand Whirlpool FreshCare+ FFTM118X3BYEE deoarece are o eficiență energetică foarte bună (clasa A+++).

Per ansamblu, acest model e recomandarea mea celora interesați de un produs de calitate de la un producător de top. În țara noastră, Bosch este unul dintre producătorii apreciați de cei mai mulți oameni.

Te-ar mai putea interesa