Bosch WTH85203BY, model din seria 4 cu pompă de căldură

Uscătorul Bosch WTH85203BY e un uscător premium care are un consum mic de curent deoarece are pompă de căldură. În acest fel aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 1,87 kWh în program standard.
Având o capacitate de 8kg acesta se adresează unei familii cu 4-5 membri.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu ne va da prea multe bătăi de cap privind utilizarea deoarece are AutoDry, adică are senzori care detectează umiditatea aşa încât uscarea să dureze cât e necesar.
Pe panoul de comandă puteţi vedea că are caracteristica Start/Reload care presupune că se pot adăuga haine uitate, chiar dacă aparatul a început procesul de uscare.


Pro: Bosch WTH85203BY e uşor de întreţinut deoarece are EasyClean. Acest lucru presupune o curăţare uşoară a filtrului de condensare.
Nivelul de zgomot nu e mare, fiind de 65 decibeli.
Consumul energetic e unul scăzut. Pe lângă valoarea de 1,87 kWh în program standard, în program cu încărcare parţială consumă 1,14 kWh. Trebuie adăugat că în mod oprit consumă 0,1W, iar în mod inactiv 0,75 W.
Vine cu o multitudine de programe, printre care aşa aminti programele speciale de afânare lână, programele temporizate, delicate etc.
La construcţia aparatului s-au folosit materiale de calitate precum tambur din inox, hubloul are cârlig metalic, iar condensatorul are filtru de protecţie.
Pentru confortul dvs. sunt prezenţi indicatori pentru golirea rezervorului de condens şi pentru curăţarea filtrului.

Contra: Nu oferă posibilitatea controlului de pe un telefon sau ceva de genul. În cazul Bosch această facilitate poartă numele de Home Connect şi e prezentă pe acest model.

Concluzie: Dacă vă doriţi un aparat de uscat premium atunci acest uscător ar fi recomandarea mea. Vine de la un producător german cunoscut pentru produsele sale de calitate
În cazul în care vă doriţi o maşină de spălat cu uscător integrat atunci această variantă ar fi o opţiune.

Te-ar mai putea interesa