Bosch WDU8H541EU, maşină cu uscător şi Home Connect

Bosch WDU8H541EU e o maşină de spălat rufe 2 în 1, adică are şi uscător incorporat. În acest fel se pot spăla 10kg rufe şi usca 6kg. Este un aparat economic întrucât are clasa B de eficienţă energetică şi ActiveWater Plus (sistem de control al consumului de apă în funcţie de încărcătură).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu un motor garantat 10 ani. E vorba despre unul EcoSilence Drive care e eficient energetic şi silenţios.
Referitor la garanţie trebuie adăugat că aparatul are 2 ani garanţie standard, însă dacă înregistraţi produsul atunci puteţi beneficia de 5 ani.


Păreri pro şi contra

La spălare acest model Bosch WDU8H541EU are un nivel de zgomot scăzut de 45 decibeli, iar la centrifugare e de 70.
Fiind vorba despre un aparat cu o capacitate mare de încărcare (10kg pentru splare) are centrifugare la maxim 1400 rotaţii.
Cu acest model puteţi usca şi spăla o cantitate de 6kg prin intermediul programului Wash&Dry.
Pentru persoanele care vor să spele noaptea există un program special numit Night Wash care se remarcă printr-un număr redus de rotaţii aşa încât să fie cât mai silenţios.
Pe partea de uscare are sistemul EcoSilence care are legătură tot cu reducerea zgomotului. În plus, se obţin şi performanţe perfecte pentru spălare.
Pentru un plus de igienă acest model vine cu programul de spălare numit HygieneCare care presupune pre-uscarea hainelor la o temperatură înaltă înaintea spălării.
Dacă vă grăbiţi atunci aveţi la dispoziţie Speed Perfect care presupune rufe perfect curate cu până la 65 procente economii de curent.

Per final pot doar să recomand acest model modern celora care vo un aparat economic şi uşor de folosit. În titlu am menţionat că e un aparat modern cu HomeConnect, conectivitate wireless şi caracteristici diverse (telecomandă, moonitorizare de la distanţă şi altele).

Te-ar mai putea interesa