Bosch WQG233D1BY, uscător de rufe electric cu sistem Sensitive Drying

Acest uscător de rufe electric numit Bosch WQG233D1BY este ceva mai bun decât restul deoarece oferă rezultate mai bune cu un consum de energie redus. Mai trebuie menționat că are multe tehnologii interesante care ajută la îmbunătățirea rezultatelor: Auto Dry (detectare automată a nivelului de umiditate) și Sensitive Drying. Bineînțeles, mai sunt și alte dotări interesante care măresc funcționalitatea și eficiența acestui aparat. Puteți observa ușor o diferență de preț între acest uscător și unul ceva mai simplu dar cu performanțe similare, totuși, tehnologiile de pe acesta sunt de folos.

Acest uscător poate fi pus peste mașina de spălat, dacă e la fel de mare și astfel veți economisi spațiu. E necesar doar de un kit de suprapunere universal care nu costă foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta poate usca rufe destul de multe – 8kg (Bosch WQG24100BY are 9kg), dar cu un program corespunzător, se poate introduce și mai puțin (ar mai fi și senzorii inteligenți). E dotat cu un afișaj digital, încărcare frontală (ușă transparentă), 14 programe de spălare și altele. Nu toate uscătoarele au astfel de dotări, unele pot avea un panou de control diferit cu mult mai multe opțiuni.

Programele de uscare sunt destul de multe și sunt oarecum similare cu cele ale mașinilor de spălat. Adâncimea sa nu este mult mai mare decât în alte situații – 60 cm , iar din câte am observat, mărimea aparatului afectează eficiența sa (cele compacte nu eficiență mai scăzută).

Concluzie

Se folosește de cel mai nou și ecologic agent de răcire – R290, sistemul de uscare menționat mai sus oferă o uscare mai blândă a țesăturilor pentru a nu le deteriora și senzorii inteligenți care detectează umiditate din rufe sunt tot mai prezenți.

Bosch WQG233D1BY e unul dintre cele mai bune uscătoare de pe piață și se poate observa după capacitatea de încărcare, numărul mare de programe/funcții și tehnologii. Poate fi așezat în dressing sau chiar lângă mașina de spălat, dar nu excludeți un kit de suprapunere dacă nu aveți o cameră mare unde țineți hainele.

Te-ar mai putea interesa