Bosch WQG24100BY, uscător de 9kg cu pompă de căldură

Dacă sunteți interesați de un uscător performant atunci recomand modelul Bosch WQG24100BY. Acesta are o eficiență energetică A++ întrucât are pompă de căldură. Acest lucru presupune o economisire de curent de până la 50 procente față de un model fără pompă.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și al dotărilor.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul are un aspect caracteristic Bosch și că are inscripții precum Seria 6 și „Heat pump” (pompă de căldură).

Avantaje și dezavantaje

Mașina de spălat rufe WQG24100BY de la Bosch vine cu multe facilități utile și piese de calitate. În acest fel are garanție 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Alte avantaje și dezavantaje sunt după cum urmează:

  • Are senzor care detectează umiditatea, în felul acesta rufele nu vor fi uscate excesiv. Această facilitate e numită AutoDry.
  • Capacitatea e una mare, fiind vorba despre un model de 9kg. În felul acesta se pot usca haine pentru o familie de circa 6-7 persoane.
  • E fabricat din materiale de calitate. Spre exemplu, vine cu o cuvă din inox.
  • Nivelul de zgomot e unul mediu de 64 decibeli.
  • Nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.
  • Eficiența energetică e una bună, dar putea fi și mai bună.

Referitor la faptul că nu are Home Connect (acea facilitate smart) trebuie să scriu că acest lucru nu e așa de important deoarece multă lume nu folosește așa ceva.

Modelul acesta e unul perfect pentru acele persoane care nu au timp să pună rufe la uscat sau nu unde să le pună.
Faptul că e realizat de un producător german se reflectă în fiabilitate și eficiență energetică. Acestea fiind foarte bune.

Te-ar mai putea interesa