Bosch WIW28541EU, model incorporabil de 8kg

Bosch WIW28541EU este o maşină de spălat rufe incorporabilă aşa încât să se integreze cât mai bine în locaţia unde doriţi să o amplasaţi. Vine cu noua clasă C, aceasta fiind raportată unui consum de 62 kWh la 100 de cicluri.

Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care vine de la un brand german.

Din imagine se poate vedea acel panou de comandă clasic cu buton rotativ şi ecran mare.


Păreri pro şi contra

Dacă la Samsung avem AddWash, la Bosch avem Reload (Reîncărcare). cest lucru presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă programul de spălare a început.
Faţă de alţi producători la Bosch avem garanţia de 10 ani pe motorul EcoSilence Drive.
Frigorificele au uşi reversibile, iar în cazul modelului Bosch WIW28541EU avem uşă a mobilierului care poate fi prinsă reversibil.
Întrucât e un model la care nu se vede ecranul atunci când uşa mobilierului e închisă avem la dispoziţie Time Light. Acest lucru presupune priectarea pe podea despre starea spălării. De asemenea terminarea programului e semnalizată acustic.
Vine cu setarea SpeedPerfect care presupune că programul se poate reduce până la 65% şi totul e perfect curat.
Unele maşini vin cu Fuzzy Logic, adică detectarea automată a cantităţii, lucru valabil şi în cazul acestui model.
Pe lângă numeroasele programe are program rapide de 15 şi 30 minute.
La capitolul siguranţă are Aqua Stop care presupune protecţie 100% împotriva daunelor produse de apă. Acesta e un sistem format dintr-un furtun cu perete dublu, tavă de colectare (cu flotor) la baza maşinii şi o valvă de siguranţă.

Per ansamblu, acest model premium se adresează celora care vor un produs calitativ care să se integreze cât mai bine în bucătărie, debara, baie ori spălătorie.

Te-ar mai putea interesa