Bosch WDU8H543EU, mașină cu uscător de rufe

Cea mai accesibilă alegere este mașina de spălat cu uscător incorporat deoarece în loc să cumpărați două aparate, alegeți doar unul și câștigați și spațiu. Este evident că un astfel de aparat este puțin mai scump decât cel standard, însă nu cu mult. Bosch WDU8H543EU este un astfel model și chiar dacă pare că are un preț cam piperat, vă oferă performanțe mult peste medie, funcție Smart și cea mai bună clasă energetică. Consumul de energie este foarte important când mai toate se scumpesc și mai ai și prețul plafonat la energie.

A nu se compara clasa D de pe acest model cu clasa B de la unele uscătoare, deoarece nu este vorba de aceleași etichete. Cea de jos este cea actuală și este mult mai strictă, însă dacă vă uitați la consum per ciclu de spălare+uscare veți vede numai 3,07 kWh. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Să nu neglijăm nici faptul că această mașină de spălat e oferită de un brand german care dorește să concureze doar cu brandurile premium. Totuși, oferă și soluții mai de buget pentru cei care nu sunt dispuși să cheltuie atât de mult, adică fără Home Connect, prea multe tehnologii, performanțe reduse, uscător și toate cele (prețul mașinii putând să ajungă chiar sub 2000 RON).

Sunt mai multe serii de aparate, iar cea din imaginea de sus este una ceva mai specială și se vede doar după design. Evident că nu trebuie să vă ghidași doar după aspect, puteți să vedeți o bună parte din caracteristicile sale pe acea etichetă energetică. Astfel, se poate face mai ușor o comparație între două modele și în final să alegeți cel care vă convine mai mult.

Home Connect este caracteristica Smart și aplicația mobilă cu același nume (prezentă și pe Bosch WAL28R60BY). Aceasta poate fi folosită când vreți să aflați timpul de spălare rămas, dar nu vă aflați în preajmă, însă mai sunt și alte funcții interesante (de control și monitorizare).

Concluzie

Bosch WDU8H543EU are o mașină de spălat suficient de performantă, adică puteți spăla și usca până la 6 kg de rufe, iar dacă vreți doar să spălați, atunci veți economisi foarte multă energie (Clasa A).

Te-ar mai putea interesa