Whirlpool FreshCare+ FFTM118X3BYEE, păreri uscător clasa A3+

Whirlpool FreshCare+ FFTM118X3BYEE este uscătorul de rufe ideal în cazul în care vreți să uscați o cantitate de 8kg. Asta deoarece are pompă de căldură (lucru care oferă o eficiență energetică foarte bună) și 6th Sense.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model echipat cu 6th Sense, FreshCare+ și o multitudine de facilități utile. Aceste dotări sunt inscripționate pe panoul de comandă al aparatului.

Whirlpool FreshCare FFTM118X3BYEE

Argumente pro și contra

În rândurile care urmează am să evidențiez cele mai importante păreri pro și contra acest uscător Whirlpool FreshCare+ FFTM118X3BYEE.
1. Cel mai important argument este pompa de căldură datorită căreia acest model consumă puțin curent. În acest fel are clasa A+++ cu un consum de 176 kWh pe an. Acest lucru e inscripționat pe eticheta energetică a aparatului alături de nivelul de zgomot de 64 decibeli.
2. Precum la alte uscătoare Whirlpool, și acesta are FreshCare și 6th Sense. Primul lucru presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt uscate timp de maxim 6 ore. Iar Al Șaselea Simț presupune detectarea cantității de rufe și adaptarea timpului de uscare în funcție de aceasta.
3. Întreținerea aparatului e una fără bătăi de cap, acest model fiind echipat cu Auto Cleaning. Adică nu pierdeți timp cu curățarea filtrului.
4. Motorul aparatului este unul inverter așa încât eficiența să fie una foarte bună. E vorba despre un motor SenseInverter care funcționează la viteză variabilă.

Cum e în cazul oricărui electrocasnic de la acest brand, nici acesta nu oferă posibilitatea controlării de pe un telefon sau ceva de genul. Acesta ar fi un dezavantaj, dar nu unul important.

Verdictul meu legat de acest aparat e că-și merită banii dacă vreți ceva eficient pentru uscarea rufelor unei familii formate din 3-4 persoane.
În cazul în care vreți să vă uitați și la alternative atunci recomand Arctic DAPLH840W.

Te-ar mai putea interesa