Bosch WAL28R60BY, mașină de spălat rufe de 10 kg cu Home Connect

O mașină de spălat rufe performantă și cu funcție de control de la distanță este cea de Bosch WAL28R60BY. Chiar dacă arată la fel ca restul, ea are o capacitate de încărcare puțin mai mare și Home Connect. Cu alte cuvinte, veți spăla mai mult și mai rar, iar voi o puteți monitoriza de la distanță și chiar alege niște funcții pentru ea de pe telefon. Nu știu cât de des veți folosi aplicația, dar e bine că oferă așa ceva deoarece viitorul va aparține gadgeturilor Smart.

E foarte important ca producătorii să ofere și alternative când vine vorba de interacțiune, dar orice dotare în plus va influența prețul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Eu consider că nu costă atât de mult, deoarece are dotări noi și specificații impresionante. Față de restul poate spăla cel mul 10 kg, iar aceasta valoare diferă de la un program la altul, plus că programul se va adapta la încărcătură (tot mai multe mașini de spălat au tehnologii ca le fac mai eficiente).

Poate că aceasta nu este cea mai eficientă mașină de spălat, adică are doar clasa energetică C, însă consumul la 100 de spălări rămâne destul de scăzut – 67 kWh (comparativ cu 47 kWh cât are una cu clasa A). Deci nu veți face un compromis atât de mare și nici nu veți avea facturi la energie mari. Cea mai bună comparație care o puteți face este actualul model și cel de sus prezentat.

Dacă funcție Smart nu vă este prea utilă, optați pentru variante chiar mai accesibile, însă diferența de preț nu este atât de mare (cum vedem la Bosch WGG14202BY, dar are clasa A). Cred că vom vedem mai multe dotări pe viitoarele generații deoarece acest brand este tot mai competitiv pe piață și nu pe orice segment, ci pe cel premium.

Concluzie

Apreciez faptul că producătorul oferă atât soluții de top cât și atractive, cum este și acest Bosch WAL28R60BY. Față de alte branduri, modelele acestuia pornesc de la 2000 RON (nu luăm în calcul modelele mai vechi de 1 an), deci nu sunt chiar atât de banale și prețurile le consider corecte.

Te-ar mai putea interesa