Bosch WAX32MH2BY, mașină de spălat rufe Exclusiv de 10 kg

Pentru cineva interesat de o mașină de spălat rufe Premium recomand modelul prezentat jos numit Bosch WAX32MH2BY. E un aparat cu capacitatea de încărcare foarte mare – 10 kg, iar consumul energetic e unul foarte mic, de aceea are și clasa C. Componentele sale sunt moderne plus că și programele sunt mai bine gândite. Cu alte cuvinte, vedem motorul modern EcoSilence Drive care oferă numeroase avantaje care merită luate în considerare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre spălarea și stoarcere rufelor. Pentru a usca rufele aveți nevoie de un uscător și vă recomand cele cu pompă de căldură datorită eficienței energetice (cum este Whirlpool FFTM1182BEE).

Merită sau nu merită cumpărată?

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu cu un ecran mare de tip LCD, cu o capacitate de încărcare de 10 kilograme, cu capacitate de stoarcere de 1600 RPM (cea mai mare de pe piață) și cu un nivel de zgomot de 72 decibeli (depinde de program sau centrifugarea setată).
Aparatul o să ocupe loc cât o mașină de spălat standard, având o adâncime de numai 59 cm (ținând cont de performanțele aparatului).
După cum ziceam la început, are una dintre cele mai bune clase energetice de pe piață – C.

Concluzie

Plusurile unui astfel de aparat ar fi că te va ajuta să ai facturi mici la curent, că are un excelent raport între calitate și preț, aspectul plăcut, brandul premium și capacitatea mare.
Singurul aspect care are fi contra achiziției e că are un preț cam mare, dar acesta o să-l recuperați pe parcursul utilizării (economisind energie și nu mai spălați atât de des).

De final pot spune că acest model Bosch WAX32MH2BY e unul excelent și se adresează celor are vor o soluție mult diferită, dar și calitatea este foarte importantă. Pentru cei preocupați de fiabilitate trebuie să vă spun că are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Nu aveți cum să regretați alegerea făcută, eventual puteți opta pentru un model chiar și cu uscător sau chiar două aparate mult mai ieftine (uscător și mașină).

Te-ar mai putea interesa