Bosch WAX32MH0BY, mașină de spălat rufe cu Home Connect

Mașina de spălat din imagine este una cu performanțe generoase și observ că dimensiunile nu au avut de suferit. Bosch WAX32MH0BY este o alegere diferită și se poate vedea după design și specificații. Vorbim de o serie de top și se vede după designul premium, iar inscripția „Exclusiv” sugerează asta. Apreciez că dimensiunile au rămas neschimbate, adică adâncimea nu depășește 60 cm chiar dacă poate spăla atât de mult. Vorbim de o capacitate de încărcare de până la 9 kg.

Are un preț ceva mai mare pentru că oferă cele mai bune dotări de pe piață, spală mult și nu cred că veți uita la preț când veți alege o astfel de mașină. O recomand celor care vor un aparat de top și nu sunt interesați atât de mult de buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru o familie numeroase, este necesară o mașină de spălat pe măsură, chiar dacă costă mai mult, veți vedea că va fi o investiție de durată. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie înlocuită în următorii ani, iar voi o puteți instala chiar și în bucătărie deoarece nu va deranja. Poate că vă decideți să o puneți în dressing alături de un uscător de rufe, doar că acel uscător trebuie să fie la fel de performant.

Păreri pro și contra

Chiar și cu acea capacitate mare de încărcare și cu acea centrifugare generoasă, veți vedea că are un consum de energie mic – 65 kWh la 100 de spălări. Funcția Home Connect nu lipsește nici de pe acesta, fiind un model ceva mai special. Aparatele cu această caracteristică pot fi controlate și supravegheate mai ușor. Mai sunt și alte dotări destul de interesante care merită menționate: motorul Eco Silence Drive și 4D Wash System. Funcțiile sunt și ele destul de numeroase, unele dintre ele sunt speciale (nu le vedem la mașinile accesibile). Mă refer la următoarele: AntiPete, Speed Perfect, VarioDrum, Reload, AquaStop, Comfort Control.

Nivelul de zgomot este destul de redus în timpul spălării, iar aici vorbim de o valoare foarte scăzută – 48 dB. Bosch WAX32MH0BY nu se compară cu o mașină de spălat clasică deoarece oferă mult mai multe și la un preț ceva mai piperat. Dacă până acum ați avut, un aparat tot de la acest brand, meritați un upgrade. .

Te-ar mai putea interesa