Electrolux EW8F169ASA, model de 9kg cu Auto Dose

Electrolux EW8F169ASA e o mașină de spălat modernă pentru persoanele interesate în a spăla o cantitate mare pentru până 5 persoane cu resurse puține. Vine de la producătorul numărul 2 la nivel mondial, adică Electrolux, iar din această cauză e un aparat apreciat de clienți.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are un design caracteristic Electrolux și care vine cu o multitudine de dotări utile.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Electrolux EW8F169ASA (din gama PerfectCare 800) e unul care se remarcă cu o multitudine de lucruri utile, printre care cele mai importante sunt cele de alături:

  • Garanția e de 5 ani, dacă înregistrați produsul la producător pe site. Standardul e de 2 ani garanție.
  • Are Auto Dose care optimizează cantitatea de detergent în funcție de cantitate.
  • Vine cu UltraCare System care presupune că detergentul e activat complet în apă înainte de a ajunge în cuvă. În acest fel hainele sunt spălate delicate, rapid și profund
  • Dispune de SensiCare, adică acel sistem care presupune detectarea cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta.
  • E smart așa încât puteți interacționa cu aparatul de pe telefon. Pentru acest lucru aveți nevoie de un telefon smart cu aplicația My Electrolux Care.

Singurul dezavantaj ar fi că are un preț ușor mare, dar justificat dacă e să punem în balanță dotările cu care vine și faptul că nu consumă multe resurse. Are clasa A cu un consum de 49 kWh la 100 cicluri.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să se prezinte bine din toate punctele de vedere. Probabil că mulți îl vor alege datorită fiabilității și faptului că o să economisiți bani cu el. Pe parcursul utilizării aparatului o să vedeți că  o să vă recuperați banii prin facturi mici la curent, mai puțin detergent folosit, mai puțină apă și haine care vor ține mai mult.

Te-ar mai putea interesa