Bosch WAX32M02BY, mașină de spălat rufe seria Exclusiv

Mașina de spălat rufe Bosch WAX32M02BY este un model ceva mai deosebit și se poate vedea din imaginea de prezentare că este vorba de o serie mai de top – Exclusiv. Mai precis, vedem specificații mai bune și o parte dintre ele pot fi văzute pe acea etichetă de mai jos. În principal, a crescut semnificativ performanța de spălare, adică pot fi puse în ea până la 10 kg de rufe și dimensiunile aparatului nu au avut de suferit. Cu alte cuvinte, înălțime și adâncimea sunt aceleași, dar nici nu putem avea pretenția să fie prea compactă.

Excelează și la restul capitolelor, motiv pentru care nici nu poate fi prea accesibilă, dar care a mai avut produse de la acest brand va înțelege că trebuie să dai un ban în plus pentru calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă doriți aparate cât mai eficiente, atunci este cazul să luați în calcul un buget mai mare pentru că anumite branduri nu oferă soluții atractive. Un exemplu este modelul de care sus care oferă cea mai bună capacitate de încărcare pentru dimensiunile sale și nu cred că va fi ultimul. Să nu neglijăm nici restul specificațiilor, adică centrifugarea maximă este de 1600 RPM și clasa energetică este B. Chiar dacă nu este Clasa A, diferența este de maxim 10 kWh la 100 de spălări. Poate că nu este atât de eficientă la toate capitolele, dar la majoritatea va excela.

Mai precis, este foarte silențioasă (ca modelul Bosch WAJ24065BY) și stoarce excelent, poate că nici nu ar fi necesar un uscător, dar și cu acela, programele ar fi foarte scurte (durata programelor este influențată de nivelul de umiditate din rufe).

Concluzie

Bosch WAX32M02BY arată foarte bine oriunde alegeți să o puneți. Nu aș recomanda unde să o montați că și așa nu este foarte gălăgioasă și ocupă la fel de mult spațiu ca și un model mai vechi. Are tehnologii și funcții foarte utile, dar nu le poate avea pe toate în acest preț, iar sistemul de spălare 4D Wash face diferența.

Te-ar mai putea interesa