Bosch WAJ24065BY, mașină de spălat rufe silențioasă

Unele mașini de spălat rufe sunt eficiente chiar și cu o clasă energetică mai inferioară, iar un exemplu este Bosch WAJ24065BY care are clasa C. Diferența dintre aceasta și una cu clasă A este de circa 10-20 kWh la 100 de spălări, deci nu este foarte mult. Acum se măsoară puțin mai diferit deoarece consumul anual este irelevant pentru că nimeni nu spală zilnic. Din eticheta de mai jos pot fi observate și alte specificații sau chiar durata programului Eco, în caz că vă doriți să fie cât mai mică la modelul ales. Însă eu cred că cele 3 ore și ceva sunt rezonabile pentru un program cu consum foarte redus, iar eu vă recomand să-l folosiți.

Designul este simplu și în mare parte pe alb, dar sunt și alte serii care oferă și sisteme de spălare mai performante care au mai mult negru și argintiu pe partea frontală, acele finisaje scoțând în evidență anumite părți ale aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă doriți un model prea dotat, adică să depășească un anumit buget, puteți alege unul ca cel de sus. Să nu se înțeleagă greșit, este vorba de un aparat destul de performant care are acel motor destul de lăudat – EcoSilence Drive. Se adaugă câteva funcții nu foarte noi, însă le consider foarte utile: amânare pornire (Time Delay), adăugare articole utile pe la începutul programului (Reload) și reducere a timpului de spălare (SpeedPerfect).

Opțiunea Hygiene Plus este prezentă și la acest model, astfel că spre final rufele sunt igienizate în caz că au fost prea murdare sau poate că aveți alergii (sunt două programe în acest sens cu temperaturi diferite).

Nu ocupă foarte mult spațiu, dar nici nu poate fi un model compact (Slim) cu astfel de specificații adică are o adâncime de 54 cm. Restul dimensiunile nu prea se schimbă, excepție făcând seriile profesionale.

Concluzie

Bosch WAJ24065BY are acei pereți laterali care reduc vibrații, dar și motorul modern face ca nivelul de zgomot să scadă destul de mult. Dacă nu v-am convins cu modelul de sus, atunci cu siguranță un Bosch WAV28K01BY ar fi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa