Bosch WAX32KH1BY, model 10kg cu Home Connect

Bosch WAX32KH1BY e o mașină de spălat din seria 8 care se adresează persoanelor care vor un aparat ușor de folosit și cu o capacitate mare de încărcare. Pe lângă aceste lucruri are caracteristica smart numită Home Connect care presupune controlarea aparatului de pe un telefon.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături putem vedea că nu are un panou de comandă complicat, iar în partea dreaptă are un ecran mare.


Păreri pro și contra

Modelul Bosch WAX32KH1BY e unul cu capacitate de 10 kg așa încât să fie optim pentru o familie de 4-7 persoane.

Are niște lucruri automate așa încât să nu vă bateți capul cu utilizarea sa. Mai exact are i-Dos care presupune dozarea automată a detergentului, programe automate (pentru spălare intensivă sau delicată) și reamintirea când trebuie utilizat programul de curățare a tamburului.

Nivelul de zgomot al aparatului nu e unul mare, fiind vorba de 74 decibeli la centrifugare. Acest lucru trebuie mulțumit faptului că pereții au un design special pentru reducerea vibrațiilor. E vorba despre pereți laterali AntiVibration.

Dacă aveți de spălat ceva nu prea murdar atunci o să vă ajute programul rapid Super Quick 30. Acesta are o durată de 30 minute.
O alternativă ar fi funcția SpeedPerfect care reduce timpul de spălare până la maxim 65 procente. Această funcție poate fi utilizată alături de majoritatea programelor. De exemplu, se pot spăla 4kg în 41 minute în programul Easy care 40 cu opțiunea SpeedPerfect.

Modelul acesta are caracteristica Reload care presupune că dacă uitați o haină atunci se poate adăuga fără probleme.

Un astfel de aparat e pentru cei interesați de calitate și facilități premium. Fiind un model de la Bosch avem garanția calității și suplimentar avem garanție 10 ani pe motor.
O alternativă la acest model ar fi acest Bosch care vine cu caracteristici similare.

Te-ar mai putea interesa