Bosch WAX28MH0BY, model 10kg cu Home Connect

Bosch WAX28MH0BY e un aparat modern pentru persoanele interesate în a-și achiziționa o mașină de spălat rufe care să spele o cantitate mare și să nu consume mult curent. Are o capacitate de 10kg, iar clasa de eficiență energetică e C (consum de 67 kWh la 100 cicluri de spălare).

Modelul acesta face parte din seria 8 și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Primim un aparat cu multe lucruri utile precum Home Connect cu funcție Easy Start, SpeedPerfect și sistem de spălare 4D (4D Wash System).


Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Bosch WAX28MH0BY e una standard, adică cu încărcare frontală și se potrivește unei familii de 5-7 persoane deoarece are încărcare de 10kg.
Vechea clasă de eficiență energetică e A+++, iar cea nouă e C. Per ciclu ne putem aștepta la un consum de circa 0,67 kWh.
Per program consumul de apă e de 49 litri, adică destul de mic având în vedere capacitate de 10kg.
Precum în cazul mașinilor Miele și acesta are un sistem care protejează casa de posibile scurgeri de apă din mașină. Acest sistem poartă numele de Aqua Stop.

Dacă credeți că e cam mare pentru dvs atunci puteți alege modelul WAU28R60BY de la Bosch care are o capacitate de 9kg.
În cazul în care vă preocupă nivelul de zgomot trebuie să știți că acesta e de 48 dB la spălare și 71 la centrifugare. Sunt niște valori ceva mai mici decât la modele similare.

Nu e un model slim, lucru care ni-l putem da seama și de pe urma dimensiunilor sale de 60x85x83 axlxî cm.
Dacă uitați să puneți la spălat o cantitate redusă de haine atunci o puteți face prin intermediul funcție reload care permite adăugarea de haine și după începerea programului de spălare.

Modelul de față e pentru persoanele care vor un aparat premium de la un producător german. Se poate vedea de pe urma dotărilor că e un model care va ține mult și bine. Ar mai trebui adăugat că motorul are garanție 10 ani și produsul 5, dar trebuie intrat pe site-ul producătorului pentru mai multe detalii.

Te-ar mai putea interesa