Bosch WAX32K03BY, mașină de spălat rufe cu I-DOS și 4D Wash System

Bosch WAX32K03BY este un aparat electrocasnic mare dar și destul de performant. Spun asta pentru că este una dintre puținele mașini de spălat rufe cu capacitate de 10 kg și dimensiuni standard, adică nu vedem o adâncime peste 60 cm sau o înălțime peste 85 cm. În anii anteriori vedeam mașini de spălat ceva mai mari cu astfel de specificații (modele profesionale), iar aici nu mă refer doar la capacitate de încărcare. Acest brand oferă mai multe serii, astfel ca voi să alegeți cea potrivită, iar fiecare arată diferit.

Doar după cum arată, se poate ajunge la concluzia că este vorba de un aparat de la un brand de top. Panoul de control este ușor de folosit chiar dacă sunt multe informații și butoane, totul fiind mare și destul de vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch WAX32K03BY

Merită sau nu merită cumpărată?

Spre deosebire de alte modele recent lansate, cel de sus oferă și tehnologii puțin mai avansate. Aici mă refer la sistemul de spălare avansat 4D Wash, dar și la sistemul de dozare automat i-DOS (trebuie doar să alimentați compartimentele cu detergent și balsam).

O recomand nu doar pentru că are acele sisteme noi care îmbunătățesc rezultatele, ci și pentru că are specificații de luat în considerare. Vorbim de capacitatea de încărcare mare de care vă spuneam mai sus, stoarce excelent și nici nu este gălăgioasă. Mai precis are o capacitate centrifugare maximă de 1600 RPM și un nivel de zgomot de numai 72 dB. În plus, performanțele ridicate ale mașinii fac ca programele să aibă o durată mai scăzută, dar eu vă recomand cele cu durată mai lungă pentru că au un consum mai mic de energie.

Când discutăm de eficiență, vorbim de aparate cu clase energetică A, respectiv B. Cea de sus are B pentru că nivelul de consum este de numai 59 kW la 100 de spălări.

Concluzie

Bosch WAX32K03BY este una din numeroasele soluții oferite de acest brand și aveți toate motivele să optați pentru generația nouă (din care face parte și modelul Bosch WAX32M02BY). Eu nu i-am prezentat toate caracteristicile speciale, ele fiind mult mai mult.

Te-ar mai putea interesa