Bosch WAX32EH0BY, mașină de spălat rufe cu capacitate de 10 kg

Mașina de spălat rufe din imagine este una cu performanțe ceva mai mari decât restul. Este modelul Bosch WAX32EH0BY care are și tehnologii de top, dar și un design modern care o să vă placă. Aș putea spune că este un model de top care îl puteți folosi la voi acasă, doar că nu are uscător de rufe incorporat ca alte modele. Oricum, uscătoarele de rufe standard au tehnologie de uscare mai eficientă și performanțe mai bune. Adică puteți usca cu un uscător până la 11 kg folosind pompa de căldură (utilizează atât aer rece, cât și cald).

Performanțele mașinilor de spălat noi au crescut mult, iar dimensiunile nu au avut de suferit. Motiv pentru care modelul de jos are o adâncime tot de 59 cm ca la multe altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am menționat, poate spăla foarte multe rufe, însă performanțele diferă de la un program la altul. Anumiți parametrii sunt diferiți și rufele sunt destul de bine stoarse la fil, poate că nici nu ar fi necesita un uscător de rufe (centrifugare maximă de 1600 RPM).

Păreri pro și contra

Este perfectă pentru o familie de până la 7 membrii, însă depinde și cât de mult sau des spălați. Oferă un număr mare de programe de spălare dar și funcții pentru a vă ușura viața, dar și pentru a îmbunătăți rezultatele. Să nu uităm nici de tehnologii pentru că ele fac diferența dintre un model accesibil și unul de top. Tehnologiile de pe acest model sunt numeroase și poate că nu le știți deja: motor Eco Silence Drive, dozare automată a detergentului cu I-Dos, pereți laterali cu design AntiVibration, Home Connect (control prin aplicație), 4D Wash System (spălare mai eificentă folsoidu-se mai bine de resurse – apă și detergent) și AquaStop (protecție foarte bună împotriva daunelor provocate de apă).

Bosch WAX32EH0BY este unul dintre numeroasele mașini de spălat oferite de acest producător și care nu va dezamăgi. Din păcate, nu se adresează tuturor utilizatorilor, adică re un preț ușor piperat, dar îl consider destul de corect.

Te-ar mai putea interesa