Bosch WAU28S60BY, mașină de spălat rufe de 9 kg cu EcoSilence Drive

Mașina de spălat rufe din imagine este Bosch WAU28S60BY și este un model ceva mai avansat decât restul. Se vede doar după design că este un model de top care poate v-ar interesa. Evident că nu poate fi un model cu adâncime mic, deoarece are performanțe superioare și tehnologii noi. Bineînțeles, nu se adresează oricui și se poate vedea după preț și specificații. Veți vedea că excelează la multe capitole și calitatea este una superioară.

Nu are uscător incorporat, însă poate spăla destul de multe rufe și rezultatele vor fi conform așteptărilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model se adresează familiilor mai numeroase (de până la 9 membrii), dar poate că spălați destul de rar. Dacă nu aveți loc sau timp pentru a usca rufele, vă recomand să optați pentru un uscător de rufe, chiar de la același brand. Să nu uităm nici de funcțiile sale numeroase care sunt destul de folositoare: reload pentru articole uitate, time delay (amânare pornire), Speed Perfect spălare mai rapidă), Vario Drum (tratament mai delicat) și ActiveWater Plus (consum ia mic de apă). A scăzut durata programelor rapide dacă e să le comparăm cu programele modelor vechi, adică nu mai trebuie să așteptați aproape o oră, ci 15/30 minute.

Păreri pro și contra

Funcțiile anterior menționate sunt motive în plus pentru a a lege acest model, dar mai sunt și altele. Spală până la 9 kg de rufe, însă anumite programe prezintă limitări la acest capitol. Stoarce destul de bine că doar are o capacitate de centrifugare mare – 1400 RPM. Este una dintre cele mai silențioase mașini de spălat de pe piață – 48 dB la spălare. Se datorează designului special al pereților laterali – AntiVibration, dar și motorului modern EcoSilence Drive. La multe mașini scumpe veți primi cele mai noi tehnologii apărute și calitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Are una o clasă energetică bună (C) pentru că are un consum foarte redus – 152 kWh pe an. Bosch WAU28S60BY are sistem de dozare automată a detergentului, astfel că nu mai trebuie să știți cât trebuie să puneți rufe în funcție de cantitate ori tipul țesăturii.

Te-ar mai putea interesa