Bosch WAV28MH0BY, păreri model 9kg cu HomeConnect

Dacă v-ați săturat să spălați zilnic deoarece mașina dvs. e prea mică atunci e cazul la alegeți un model mai încăpător precum Bosch WAV28MH0BY. Această mașină de spălat rufe are o capacitate de 9 kg și vine cu facilitatea smart numită HomeConnect. Iar, dacă vreți ceva mai încăpător atunci vă recomand modelul Bosch WAX32MH1BY care beneficiază de o capacitate de 10 kilograme.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din poza alăturată se poate vedea că e un aparat cu un design plăcut și simplu în același timp. Nu arată cu nimic diferit de alte modele de la Bosch care au apărut pe piață în această perioadă.

Bosch WAV28MH0BY

Păreri pro și contra

Modelul Bosch WAV28MH0BY are clasa A de eficiență energetică așa încât să consume 48 kWh la 100 de spălări. Această valoare este una inscripționată pe eticheta energetică, iar un alt lucru inscripționată pe aceasta e nivelul de zgomot. Aparatul produce maxim 70 decibeli la centrifugare.
Controlul aparatului poate fi realizat de la panoul de comandă sau prin intermediul facilității Home Connect. Aceasta presupune că aparatul poate fi controlat de pe un telefon mobil care are instalată aplicația aferentă.
Ca program rapid poate fi utilizat programul „Super quick 30 minute” care se adresează hainelor puțin murdare.
Motorul care echipează mașina este numit EcoSilenceDrive și e garantat 10 ani. Pentru a beneficia de această garanție trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului în termen de 60 zile de la achiziție.

Pe partea de puncte contra trebuie ținut cont de faptul că are un preț ușor mare și că nu are funcție de uscător. Costul ușor mare se datorează faptului că vine cu facilități smart și că are capacitate de 9kg.

Per ansamblu, acest model se va dovedi perfect în cazul în care vă doriți ceva de calitate de la un producător german de top. Pe piață există și alți producători de mașini de spălat, dar majoritatea aleg Bosch deoarece e un producător german.
Mai mult de atât, cei de la Bosch au parteneri în țara noastră. Acești parteneri produc pentru aceștia motoare și alte componente pentru mașinile lor de spălat.

Te-ar mai putea interesa