Bosch WAV28L90BY, model clasa B cu motor EcoSilence Drive

Bosch WAV28L90BY e o mașină de spălat rufe pentru persoanele care vor un aparat modern, premium și eficient. Se adresează unei familii compuse din undeva la 4-5 persoane deoarece capacitate de încărcare e de 9kg.
Consumul energetic nu e unul mare, fiind vorba despre 57 kWh la 100 cicluri. Are noua etichetă energetică cu clasa B, lucru care ne arată că e un aparat foarte eficient energetic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că are un design caracteristic Bosch cu un panou de comandă bine definit și ecran mare.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch WAV28L90BY din seria 8 nu e un model compact, dimensiunile sale fiind de 59x60x85 axlxî cm.
E un produs cu o fiabilitate extrem de bună deoarece e „made in Germany” (făcut în Germania) și are o 10 ani garanție pe motorul EcoSilence Drive.

Printre principalele tehnologii incorporate, pe lângă motorul EcoSilence Drive, se numără SpeedPerfect, 4D Wash System, AntiPete și Refresh ActiveOxygen.
SpeedPerfect presupune o spălare perfect curată cu reducerea timpului până la 65 procente.
Dacă aveți haine pătate atunci vă va ajuta AntiPete care e util în îndepărtarea a celor mai comune 4 tipuri de pete.
Sistemul de spălare e 4D Wash System așa încât apa și detergentul să pătrundă eficient în țesături. Rezultatul va fi unul perfect, adică rufe perfect spălate.

Un alt lucru utile e Reload (reîncărcare), adică poți adăuga rufe uitate în parat, chiar dacă acesta a început să spele.
Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să poată spăla mult fără a consuma mult curent.
Ca alternativă aș recomanda Bosch WAX28MH0BY deoarece are o capacitate mai mare (10kg) și caracteristica smart numită Home Connect.

Te-ar mai putea interesa