Bosch WAV28KH1BY, mașină de spălat rufe cu Home Connect

Mașinile de spălat rufe le puteți găsi aproape la orice preț, însă de multe ori prețurile sunt justificate, adică unele pot avea mai multe dotări, o calitate superioară, eficiență de top și fiabilitate ridicată. Bosch WAV28KH1BY este un model care dorește să impresioneze la cele mai multe capitole că doar nu este prea accesibilă și nici nu prea ai ce să-i reproșezi. Se poate observa doar după cum arată că este vorba de o generație destul de nouă care are finisaje puțin mai elegante. Combinația de alb cu negru sau alb cu argintiu arată foarte bine și evidențiază mai bine anumite părți ale aparatului.

Multe dintre specificațiile sale tehnice sunt evidențiate în acea etichetă energetică, care o vedem la mai toate mașinile de spălat noi, dar și la alte tipuri de aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă ați avut experiențe neplăcute cu alte branduri, e cazul să optați pentru unul german care chiar oferă soluții fiabile. Evident că modelul de sus este doar unul dintre numeroasele soluții oferite și pot fi variante chiar mai accesibile dacă aveți un buget limită.

Nu trebuie să ne uită doar la ce specificații are, ci și la tehnologiile incorporate deoarece acestea pot influența foarte mult prețul: EcoSilence Drive (motor foarte avansat), VarioDrum (tambur special), AquaSensor, Aqua Stop (anti-inundație), i-DOS (dozare automată) și Active Water Plus. La acestea se adaugă și numeroase funcții care vă pot fi de folos Home Connect, amânare pornire, scurtare durată program etc.

Chiar și cu atâtea dotări, mașina rămâne destul de compactă, adică dimensiunile standard nu sunt depășite.

Concluzie

Bosch WAV28KH1BY este perfectă pentru o familie numeroasă, dar sunt și soluții cu capacități de încărcare mai mari sau cu uscător incorporat. În ceea ce privește uscătorul incorporat, acela nu este cel mai eficient deoarece nu toate vin cu pompă de căldură, motiv pentru care aș recomanda un uscător de rufe clasic, adică un aparat separat. Bosch WQG24100BY ar fi perfect pentru că are încărcare tot de 9 kg și are pompă de căldură (modelele acestui brand nu prea vin cu condensare)

Te-ar mai putea interesa