Bosch WAV28EH0BY, principalele atuuri ale acestui model de 9kg

Bosch WAV28EH0BY e o mașină de spălat rufe pentru o familie formată din 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 9 kilograme.
Chiar dacă are o capacitate așa de mare, consumul de curent e mic. E vorba despre 48 kWh la 100 spălări și clasa A de eficiență energetică.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător german. Nu cred că se vede din această poză, dar pe aparat e inscripția „made in Germany” (adică fabricat în Germania).

Motive pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un model precum Bosch WAV28EH0BY prin principalele ar fi cele de alături:
Vine cu facilitatea Home Connect care e una smart, adică oferă posibilitatea controlării aparatului de pe un telefon mobil.
Are sistem automat de dozare a apei și detergentului. Acest lucru e numit i-DOS și are rol de economisire a detergentului.
Parametrii de spălare sunt adaptați automat în funcție de tipul țesăturilor și murdărie.
Are senzor pentru cântărirea rufelor, iar din această cauză se fac economii suplimentare de resurse.

Cei care au panouri fotovoltaice vor fi ajutați de facilitățile deținute de aparat în acest sens. Aceste facilități au rol de a vă ajuta să folosiți din curentul generat de panouri pentru a economisi la factură.

Singurul dezavantaj al acestui model ar fi faptul că are un cost ceva mai mare, dar merită deoarece are multe lucruri integrate.
Modelul de față se adresează celora care vor un aparat mai special pentru spălarea unei cantități mici sau mari de rufe. Producătorul Bosch e cunoscut pentru produsele de calitate foarte bună.
După cum se poate vedea din această prezentare, modelul acesta nu are funcție uscător, iar din această cauză recomand să cumpărați un uscător precum Bosch WTX87KH1BY, dacă aveți nevoie de o astfel de funcție.

Te-ar mai putea interesa