Bosch WTX87KH1BY, de ce să alegi acest model cu pompă

Bosch WTX87KH1BY e un uscător premium din seria 8 și se evidențiază prin faptul că poate usca o cantitate mare de rufe, e smart și are integrate multe tehnologii de economisire.
De la început ar trebui să scriu că acest model e pentru acele persoane care doresc un produs de calitate de la un producător german cu o lungă istorie în domeniul electrocasnicelor.

Uscătorul are un preț preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top de la unul dintre cei mai importanți producători germani.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect plăcut și că are inscripția AutoClean precum și eficiența energetică A++.

Păreri pro și contra

Uscătorul Bosch WTX87KH1BY are numeroase avantaje care fac ca economia de curent să fie cât mai mare și aparatul să fie ușor de folosit. Acestea sunt după cum urmează:
E un aparat smart (are Home Connect), fiind echipat cu tehnologia Smart Dry. Aceasta presupune că uscătorul comunică cu mașina de spălat și nu trebuie să vă preocupați de ce program să alegeți.
Are program AutoDry care presupune că aparatul detectează automat când rufele sunt uscate.
Vine cu facilitatea Auto Clean care presupune că scăpați de grija curățării scamelor după uscare. În acest fel recipientul trebuie curățat după aprox. 20 cicluri.
Eficiența energetică e una superioară deoarece are clasa A++. Acest lucru se datorează în parte și faptului că aparatul are pompă de căldură.

Costul de achiziție e unul ceva mai mare, dar are și dotări pe măsură.

Aparatul acesta e unul care se va dovedi foarte bun pentru acele persoane care doresc să usuce o cantitate mare rufe întrucât capacitatea e de 9 kilograme.
Fiind un aparat modern o să fie foarte bun pentru cei care își alimentează casa cu electricitate de la surse regenerabile întrucât are tehnologii care ajută în acest sens.

Te-ar mai putea interesa