Bosch WAV28E00BY, mașină de spălat rufe cu dozare automată

Cele mai avansate mașini de spălat rufe de la Bosch oferă acel sistem de dozare automată I-DOS, dar și sistemul de spălare 4D Wash. Una dintre acestea este Bosch WAV28E00BY care are și specificații foarte bune care vă vor fi de folos dacă spălați mult, plus că poate vreți ca rufele să fie stoarse ceva mai bine. Se poate observa că face parte dintr-o serie mai avansată doar după cum arată, adică are un panou de control puțin mai diferit și finisaje mai elegante.

Se adresează celor care vor un model mult mai performant decât predecesorul și care să nu necesite foarte multă atenție. Din păcate nu are Home Connect, adică nu veți putea controla sau monitoriza aparatul de la distanță, dar asta ar presupune că aveți telefonul tot timpul cu voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aparatul prezentat este unul care poate spăla o cantitate destul de mare de rufe, adică se adresează familiilor mai numeroase. Sunt modele care suportă și mai multe rufe, dar nu cred că vreți să mai depășiți prea mult bugetul. Mai bine alegeți una ca și aceasta sau alta care are tot clasa A și spălați mai des că dor nu consumă foarte mult.

Vedem că și pe partea de zgomot excelează, acel vedem un nivel foarte scăzut și aici tot clasa A a primit. Din acea etichetă energetică pot fi observate diverse caracteristici ale aparatului, dar nu și dotările. Aici mă refer la sistemul de spălare avansat numit 4D Wash (rezultate mult mai bune indiferent de cantitatea de rufe), dozare automată cu I-DOS (trebuie alimentate compartimentele pentru detergent și balsam), AllergyPlus (eliminare germenilor), dar mai sunt și altele (funcții foarte utile).

Din câte am observat aceste dotări speciale influențează destul de mult prețul mașinii deoarece sunt noi și oferă rezultate mai bune comparativ cu mașinile de spălat convenționale.

Concluzie

Bosch WAV28E00BY nu este singura mașină de spălat care oferă aceste dotări, mai sunt și altele care pot avea chiar și funcție Smart (Bosch WAV28KH1BY are Home Connect) sau chiar uscător incorporat.

Te-ar mai putea interesa