Bosch WAU28RH0BY, mașină de spălat rufe cu capacitate de încărcare mare

Bosch WAU28RH0BY este una dintre acele mașini de spălat rufe care vin cu ceva mai multe dotări, că doar vorbim de noua generație. Arată ca și restul modelelor, doar că performanțele sunt diferite, iar aici mă refer la capacitatea de încărcare și la cât de bine stoarce. Dacă nu aveți nevoie de aceste de specificații, sunt și variante mai accesibile, iar calitatea și fiabilitatea sunt cam la fel.

Prețurile pot fi cam mari însă dacă veți compara modelele, veți ajunge la concluzia că are un preț destul de justificat. DIn eticheta energetică se pot trage câteva concluzii sau puteți să faceți o comparație rapidă între două sau mai multe modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Noua serie de mașini de spălat de la acest brand oferă o clasă energetică excelentă, aveți de ales între modele cu clasa A și C, dar pot fi și cu clasa B (sunt ceva mai puține). Diferența de consum nu este foarte mare între ele, astfel că voi veți decide dacă veți cheltui în plus sau în minus.

Nu lipsește nici acel motor numit EcoSilence Drive care e lăudat pentru fiabilitatea sa, nivelul de consum scăzut și silențiozitatea sa. În plus, aveți caracteristici speciale ca SpeedPerfect (scade durata programului), VarioDrum (tambur special ca pe modelul Bosch WGG14202BY), ActiveWater Plus (reglează consumul de apă în funcție de nevoi), anti-șifonare și reîncărcare (mai are denumire de Reload).

Pentru a vă face o idee despre consum, un model cu clasă A cum e și cel de sus, are un consum la 100 de spălări de numai 46 kWh. Vorbim de valori foarte mici dar care pot fi influențate și de alegerile făcute, în special de alegeți programe rapide sau Eco (cu durată mai lungă).

Concluzie

Bosch WAU28RH0BY este înlocuitorul perfect pentru actualul model, însă pot fi variante și mai dotate decât acesta (în caz că vă doriți dozare automată și sistem de spălare mai performant – 4D). Îmi place că producătorul ne oferă o gamă destul e largă de modele, unele arată chiar diferit însă sunt câteva finisaje diferite.

Te-ar mai putea interesa