Bosch WAU28R60BY, model clasa C cu SpeedPerfect

Bosch WAU28R60BY e o maşină de spălat rufe pentru o familie formată din 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 9kg. Îi este atribuită noua clasă de eficienţă energetică cu un consum energetic de 66 kWh la 100 spălări.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri atunci când trebuie să spele o cantitate mică sau mare de rufe.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul cu panou de comandă modern, Bosch precizând că e vorba despre touchControl.


Păreri pro şi contra

Precum în cazul altor maşini de la Bosch şi acesta are SpeedPerfect, adică posibilitatea de a reduce timpul de spălare cu până la 65 procente cu menţinerea calităţii spălării.
Are program rapid de 30 minute numit Super Quick 30. Acesta e destinat reîmprospătării hainelor.
Întreţinerea e un proces fără bătăi de cap deoarece aparatul îţi va aminti că trebui să cureţi tamburul. Acest lucru va fi valabil după spălarea a 20 cicluri la temperatură sub 40 grade.
Aparatul este echipat cu motor EcoSilence Drive. Acesta e granat 10 ani şi pe lângă durabilitate se remarcă cu eficienţă energetică şi nivel de zgomot scăzut.

Consumul energetic e unul mic de 152 kWh pe an. Noua clasă de eficienţă energetică e C, veche fiind A+++. În program standard consumul poate fi de 1,35 sau 0,78 kWh.

Are ActiveWater Plus, adică un sistem inteligent de detectare a încărcăturii şi controlului apei în funcţie de aceasta.

Dacă uitaţi să adăugaţi nişte haine atunci nu trebuie să vă stresaţi deoarece aparatul vine cu caracteristica Reload care permite adăugarea de haine uitate chiar dacă a început spălare.

Ca o concluzie pot spune că acest mode e perfect pentru cei pretenţioşi interesaţi într-un aparat eficient dpdv al consumului de resurse şi spălării.
Ar mai trebui adăugat că e un model din seria 6 care vine cu sistem AntiPete aşa încât să u fie necesară pre-spălarea.

Te-ar mai putea interesa