Bosch WAU24U61BY, model seria 6 cu clasa C

Modelul Bosch WAU24U61BY are o capacitate de 9kg așa încât să fie suficient unei familii formate din 4 persoane. Consumul energetic e unul scăzut deoarece discutăm despre clasa C și un consum de 66 kWh la 100 cicluri de spălare.

Aparatul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. În acest fel avem un produs de îndelungă folosință de la un producător german renumit și apreciat.
Din poza de alături se poate vedea că panoul de comandă e unul simplu și că are un ecran mare care e de tip touchscreen.

Bosch WAU24U61BY

Păreri pro și contra

Bosch WAU24U61BY e alegerea celor înțelepți deoarece o astfel de mașină are mai multe lucruri pro precum:

  1. Nivel de zgomot redus de 72 dB la centrifugare. Acest lucru se datorează în mare parte motorului tip inverter (numit EcoSilence Drive).
  2. Eficiența energetică superioară deoarece are clasa C cu consum de 66 kWh la 100 spălări.
  3. Funcția Reload care permite adăugarea de haine, chiar dacă aparatul a început să spele.
  4. Detectarea automată a cantității (și tipul țesăturii) numită ActiveWater Plus. În acest fel e reglat consumul de apă și se fac economii.

Are și neajunsuri precum că nu e slim, nu are uscător incorporat și nici nu e smart. Dimensiunile sale sunt de 59x60x85 axlxî cm. Dacă doriți uscător atunci puteți merge pe varianta unuia cu pompă de căldură precum acest Beko.

Per ansamblu, acest electrocasnic se va dovedi unul economic și capabil să spele o cantitate mare de rufe. Rapoartele preț/calitate și preț/fiabilitate sunt foarte bune prin utilizarea de componente de calitate precum cuva din inox și motorul inverter.
În acest fel Bosch poate oferi garanție 5 ani pe aparat și 10 ani pe motor. Pentru a beneficia de aceste garanții vă recomand să citiți informațiile de pe site-ul producătorului să vedeți dacă trebuie parcurși niște pași.

Te-ar mai putea interesa