Beko DG8540SX, uscător de 8kg cu pompă de căldură

Beko DG8540SX e un uscător cu pompă energetică așa încât eficiența energetică să fie una superioară. Are vechea clasă A+++ cu un consum energetic anual de 234 kWh. Trebuie precizat că e mai eficient decât o mașină cu funcție uscător de la Beko.

De la început trebuie să scriu că e un model premium cu tehnologii utile printre care aș menționa OptiSense, motorul ProSmart Inverter și RapiDry.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un apara care nu doar arată bine, ic și unul care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a usca o cantitate mică sau mare de rufe.


Păreri pro și contra

Uscătorul Beko DG8540SX se remarcă prin mai multe lucruri pozitive, printre care principalele sunt:

  • Eficiența energetică care e datorată motorului inverter și diverselor tehnologii optimizate sau de optimizare printre care aș aminti OptiSense. Această tehnologie are rol de a optimiza etapa de uscare întrucât aparatul are senzori cu care detectează nivelul de uscare și oprește uscătorul atunci când nivelul de uscare e cel dorit.
  • Fiabilitatea ridicată deoarece aparatul re garanție standard de 2 ani, iar dacă înregistrați produsul atunci aveți garanție 5 ani. Motorul are garanție 10 ani. Ar trebui să adaug faptul că are cuva realizată din inox așa încât să poată fi utilizat cât mai mult timp.
  • Dotările premium
  • Ușurința în utilizare pentru că are un panou de comandă cu butoane mari și inscripții vizibile.

Din păcate nu e un model smart și în cest fel nu poate fi integrat într-un ansamblu smart.
Un alt dezavantaj e faptul că nu e slim, mai exact are dimensiuni de 85x60x61 îxlxa cm.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva aspectiv, funcțional și ușor de folosit. Beko e un producător cunoscut la nivel de continent pentru produsele sale de calitate și care sunt considerate ca fiind premium.

Te-ar mai putea interesa