Bosch WAN28262BY, mașină de spălat rufe de 8 kg

Noile mașini de spălat rufe sunt ceva mai eficiente și se poate observa după noua clasă energetică care vă oferă o idee mai bună despre ele. Bosch WAN28262BY a fost lansat recent și cred că o să vă placă pentru că are o capacitate de încărcare mare, clasă energetică C (cea mai bună este A) și centrifugare bună. Să nu uităm nici de programele și funcțiile speciale, deoarece acestea nu le veți găsi la orice mașină. Designul este pe alb, însă ușa iasă mai bine în evidență datorită finisajului negru care se asortează cu afișajul digital din dreapta.

Este un model mare care oferă rezultate bune și nu unul compact (Slim) care să aibă o adâncime sub 45-50 cm. Poate că aveți suficient spațiu chiar și pentru un uscător de rufe, de aceea dimensiunile paratului nu sunt atât de importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din imaginea de prezentare se vede că are încărcare frontală, acest tip fiind și cel mai popular. Mașinile de spălat cu încărcare superioară au limitări în ceea ce privesc performanțele și dotările (tehnologii noi), deoarece au o lățime de numai 40 cm și nu sunt foarte silențioase.

Păreri pro și contra

Este perfectă pentru o familie de 4-5 membrii, iar încărcare este destul de ușoară pentru că vorbim de o mașină cu hublou de 30 cm. Clasa energetică C a fost oferită pentru un consum anual de numai 175 kWh, dar și consumul de apă este destul de mic. Este un model silențios echipat cu motor Eco Silence Drive și designul lateral este unul de tip Anti Vibration, adică reduc vibrațiile. Puteți pune pe pauză programul la început pentru a adăuga articole uitate, iar funcția se numește Reload. La alți producători, anumite funcții au alte denumiri, dar rolul lor rămâne același.

Bosch WAN28262BY este un model apreciat ca și restul modelelor de la acest brand, iar prețul este unul justificat. Bineînțeles, anumite mașini de spălat se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Poate că pentru unii varianta de sus pare cam scumpă, dar eu consider că oferă un raport calitate/preț bun.

Te-ar mai putea interesa