Bosch WAN28162BY, mașină de spălat rufe cu EcoSilence Drive

Mașina de spălat rufe Bosch WAN28162BY este una dintre numeroasele modele care le puteți folosi alături de un uscător de la același brand. Îmi place la acest model că are o capacitate de stoarcere foarte bună – 1400 RPM, motiv pentru care rufele vor fi stoarse destul de bine. Designul este unul plăcut și îmi place ușa de culoare neagră, astfel că mânerul nu iasă prea mult în evidență.

Observăm noua clasă energetică care reflectă consumul și vă puteți face o idee despre acesta și alte modele disponibile. Vorbim de clasa energetică D care se poziționează undeva la mijlocul clasamentului, cea mai bună fiind clasa A. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim e un model clasic care poate fi alimentat prin partea frontală, ușa deschizându-se spre stânga. Panoul de control al aparatului este destul de bine împărțit – butonul pentru programe se află central și în dreapta se află funcții care pot fi alese ușor cu ajutorul butoanelor senzitive.

Vedem că este prezentă funcția Reload, care se adresează rufelor uitate și care le adăugăm la începutul programului. Putem amâna pornirea mașinii dacă aveți alte trebuiri de făcut și nu vreți ca rufele să stea prea mult timp în cuvă (se șifonează prea mult). Sunteți avertizați acustic când programul ajunge la final, însă nu oferă posibilitatea controlării sale de la distanță (tehnologia bluetooth sau WiFi).

Păreri pro și contra

Vine cu numeroase programe pentru diversele țesături sau poate vreți să economisiți resurse ori timp. Programul rapid are o durată de numai 30 minute, însă mai sunt și programe Eco de 20 minute, respectiv 3 ore. Bineînțeles, o durată redusă pentru un program presupune că nu veți putea spăla foarte multe rufe. Aparatul este echipat cu motorul EcoSilence Drive care este prezent pe mai toate mașinile acestui brand, dar și tehnologia ActiveWater este foarte importantă pentru un consum mai mic de resurse.

Bosch WAN28162BY are performanțe remarcabile și veți vedea că este mult mai silențioasă decât modelul anterior. Vedem un design nou la pereții laterali numit AntiVibration adică aceștia vor reduce vibrațiile și oferă o stabilitate mai bună aparatului.

Te-ar mai putea interesa