Bosch WAN28160BY, mașină de spălat rufe silențiosă

Modelul din imaginea de prezentare se numește Bosch WAN28160BY și este una dintre cele mai silențioasă mașini de spălat oferite de acest brand – 52 dB în timpul spălării. Bineînțeles, nu o veți alege pe aceasta doar din acest motiv, ci și pentru că are performanțe excelente și o calitate superioară. Are un design elegant pe alb cu negru, pentru a fi evidențiate anumite părți ale mașinii – ușă și panou de control digital.

Aparatele acestui brand sunt destul de apreciate de clienți și merită să optați pentru modelul de la acest brand dacă nu ați fost mulțumiți de actuala mașină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate fi o mașină de spălat prea compactă pentru că are performanțe excelente – 8 kg și 1400 RPM. Probabil că vom vedea în următorii ani mașini cu performanțe și mai mari, adică pentru același dimensiuni vor spăla cu 1-2 kg mai mult. Nu merită să mai așteptați cât timp sunt modele ca aceasta care spală suficient și are un consum energetic foarte redus, clasa energetică fiind A+++. Consumul energetic la un program standard este de numai 0.92 kWh și trebuie raportat și la capacitatea mașinii. Pentru a vă ușura viața de zi cu zi, vă recomand un uscător de rufe cu pompă de căldură care are clasă energetică foarte bună.

Păreri pro și contra

Este echipat cu noul motor numit EcoSilence Drive care eficient și durabil, iar acest aspect se vede din părerile clienților. Funcția SpeedPerfect scurtează semnificativ durata programelor fără a compromite rezultatele, deci o puteți alege ori de câte ori o considerați utilă. Cu ActiveWater se ajustează programul în funcție de încărcătură și se economisesc resurse importante. Reload este o altă funcție utilă și vă ajută să adăugați articole uitate, puneți pe pauză programul și deschideți ușa pentru a insera articolul uitat.

Bosch WAN28160BY are pereți laterali cu un design interesant – AntiVibration, care reduc vibrațiile și îmbunătățesc stabilitatea aparatului. TimeDelay este o funcție cu care puteți amâna orice program până vă rezolvați treburile, astfel rufele nu vor rămâne prea mult timp în tambur după finalizarea programului.

Te-ar mai putea interesa