Bosch WAN24164BY, maşină de spălat rufe clasa A3+

Bosch WAN24164BY e o maşină de spălat rufe premium pentru o familie de maxim 5 persoane. Face parte din seria 4 şi are motor EcoSilence Drive.
Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu clasa A+++ de eficienţă energetică (precum în cazul altor modele de la Bosch) şi un consum anual de 175 kWh.

Păreri pro şi contra

Maşina WAN24164BY de la Bosch are un nivel de zgomot scăzut. Mai exact la spălare produce 52 dB, iar la centrifugare 76.
Ceva interesant e că vine cu Night-Wash (Night mode) aşa încât spălarea să se realizeze cu un zgomot redus.
Are detectare automată a cantităţii. Lucru numit Active Water şi în acest fel utilizează resurse cât sunt necesare pentru a spăla cantitatea respectivă.
Un alt lucru util e SpeedPerfect care presupune o spălare până la 65 procente mai rapidă fără a compromite rezultatele. Aceasta e o funcţie care se utilizează alături de programul dorit.
Pentru reîmprospătarea rufelor se poate folosi programul Super Quick 30 (minute). Producătorul menţionează că programul „Super rapid” e unul care e de 15/30 minute.
Dacă aţi uitat să puneţi la spălat un articol atunci vă va ajuta funcţia Reload (Reîncărcare) care e întâlnită şi la alţi producători sub alt nume.
Aparatul este echipat cu un motor modern tip inverter. Acest fel de motoare se caracterizează prin durabilitate, nivel de zgomot scăzut şi faptul sunt durabile. De obicei astfel de motoare sunt garantate 5/10 ani. Motorul de faţă e garantat 10 ani, fiind de tipul EcoSilence Drive. Această garanţie e acordată din 2020 pentru produse care sunt înscrise pe site-ul producătorului.
Are funcţie TimeDelay care presupune o amânare a spălării. Un lucru util dacă vreţi să amânaţi spălare pentru dimineaţă ori intervale orare care vă convin mai mult.

Despre producătorul Bosch trebuie menţionat că e unul german cu produse care se evidenţiază calitativ.

Te-ar mai putea interesa