Bosch WAN24063BY, mașină de spălat rufe cu clasă energetică C

Sunt puține mașini de spălat rufe silențioase (clasa B), iar Bosch WAN24063BY este un model cu nivel de zgomot redus în timpul spălării – 52 dB. Toate modele indiferent de generație au o nouă etichetare în ceea ce privește clasa energetică. Chiar dacă varianta de jos nu este cea mai eficientă soluție pentru spălarea rufelor, se poate lăuda cu un consum anual de 175 kWh. Poate că nu vă deranjează că are clasa energetică C, deoarece mașina va impresiona la multe alte capitole.

Poate spăla până la 8 kg de rufe și pe partea de stoarcere se poate lăuda cu o capacitate maximă de 1200 RPM. Panoul de control arată bine și interfața este simplu cu nu foarte multe butoane. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile aparatului sunt importante și nu le voi mai enumera pentru că le știți deja (capacitate de spălare, centrifugare etc). Acestea diferă de la un model la altul, însă performanțele mașinii  pot influența mărimea aparatului (mă refer strict la adâncime). Mașina prezentată are o adâncime de numai 55, însă sunt alte modele care pot avea adâncime și mai mică. Dacă alegeți să o montați sub blat, mărimea aparatului nu mai are atâta importanță. Poate că și uscătorul este la fel de mare și vreți să le suprapuneți cu un kit universal pentru a câștiga spațiu în dressing.

Păreri pro și contra

O astfel de mașină este ideală pentru familii de până la 5 membrii, dar să nu uităm că se adresează și celor care vor un aparat cât mai silențios. Aparatul este echipat cu tehnologii noi și interesante care poate le știți de la alte modele similare: motorul de tip EcoSilence Drive și Active Water (reglare automată a programului în funcție de încărcătură). La acestea se adaugă funcții speciale utile zi de zi: Speed Perfect, Reîncărcare, Pauză și Time Delay (programare întârziată).

Bosch WAN24063BY nu are un hublou cu diametru foarte mare cum vedem la alte mașini, însă poate un hublou de 30 cm vă este de ajuns. Are un design plăcut pe alb cu negru, iar pe lateral vedem niște pereți speciali numiți AntiVibration. Evident, aceștia reduc vibrațiile și oferă un plus de stabilitate aparatului.

Te-ar mai putea interesa