Bosch WAJ24063BY, mașină de spălat rufe cu funcție de reîncărcare

Mașina de spălat Bosch WAJ24063BY este una cu programe destul de interesante și care pot fi destul de utile. Caracteristicile care o recomandă sunt: EcoSilenceDrive, AntiVibration (pereții laterali au un design special), SpeedPerfect, Reload, ecran LED, program rapid – 30 minute, detectare automată a cantității de rufe, clasa C, cuvă de 8kg și multe altele. Acestea sunt și motivele pentru care ar trebui aleasă această mașină și mulți posesori sunt mulțumiți de ea.

Alternativele pot fi variante din alte serii ori chiar aceeași deoarece raportul dotări/preț e foarte bun pentru multe modele de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat rufe e una cu încărcare frontală și acceptă cel mult 8 kg de rufe (acest aspect depinde de programul ales). Clasele de eficiență sunt foarte bune și sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului – C la consum de energie și B la stoarcere. Consumul ei nu poate fi același cu cel al unui model mai mic (ca și cantitate de spălare).

Programele sale sunt numeroase dar și diversificate pentru a putea spăla cam orice țesătură iar rezultatele sunt pe măsură. Panoul de control e destul de bine realizat, astfel că selectarea programului e simplă cu acel buton central, centrifugarea e de maxim 1200 RPM, blocare butoane (util pentru familiile cu copii neastâmpărați), protecție anti-inundare, ecran digital cu afișarea timpului rămas, sistem detectare spumă, sistem electronic de control al balansului.

Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru performanțele sale și, în general, doar adâncimea are de suferit. În acest caz e vorba de o adâncime de 54,6 cm, care poate să vă ajute să economisiți spațiu (în cazul în care vechiul model e mai mare).

Plusuri: programe de spălare destule, spală destul de mult cu un consum redus de resurse, design elegant, fiabilitate, toate acele caracteristici speciale menționate sus.
Minusuri: nimic.

Bosch WAJ24063BY face parte din segmentul superior datorită dotărilor sale, dar se poate observat doar după cum arată. Acesta nu e singura variantă care arată așa și cu performanțe mai mari, puteți alege chiar altă mașină Bosch dacă nu vă convine ceva la ea.

Te-ar mai putea interesa