Bosch WAG235DREU, uscător de rufe pe antracit

Bosch WAG235DREU este unul dintre cele mai performante și eficiente uscătoare de rufe de pe piață. Se poate vedea după eticheta sa energetică care nu este una actualizată, cum vedem la mașinile de spălat, ci este aceeași. Un lucru este sigur, consumă foarte puțin deoarece se folosește de o pompă de căldură în procesul de uscare al rufelor și nu de condensare. Această dotare face aparatul puțin mai scump dar veți apreciat faptul că nu veți avea facturi atât de mari, plus țesăturile nu sunt uscate la temperaturi foarte mari.

Nu este un model prea accesibil că doar vorbim de specificații foarte bun pentru aceasta, plus că este oferit de un brand german cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt destul de puține uscătoare cu un design atât de elegant și în special pe această culoare – antracit. Doar din imaginea de prezentare se poate vedea că sunt finisaje premium și materiale mai de calitate. Arată cam la fel ca și mașină de spălat rufe, doar că ușa este puțin diferită și se poate vedea că nu este complet transparentă. Este așa pentru că acolo avem filtrul pentru scame și poate fi accesat ușor dacă deschideți ușa.

Ideea e că noile uscătoare sunt mai bine gândite și eficiența lor este un punct foarte, deci nu ar trebuie chiar neglijate, chiar dacă prețurile par piperate la prima vedere. Un aparat nou aduce și tehnologii de ultimă generație, iar în cazul de față vorbim de AutoDry și Sensitive Drying System. Adică are senzori care detectează nivelul de umiditate idn rufe, iar  programul va fi ceva mai scurt dacă nu veți pune multe rufe sau dacă nu sunt foarte umede. Deci ar fi bine ca mașina de spălat să fie mai performantă, adică să stoarcă cât mai bine.

Concluzie

Bosch WAG235DREU este un aparat foarte util și care poate fi pus oriunde deoarece are un design plăcut, chiar și suprapusă dacă nu aveți spațiu și îl vreți cât mai aproape de mașina de spălat. Dacă v-ar plăcea mai degrabă pe alb, atunci vă recomand modelul Bosch WTW876LBY.

Te-ar mai putea interesa