Bosch VBC5580S0, cuptor incorporabil cu lățime de 90 cm

Bosch VBC5580S0 este cel mai mare cuptor de pe piață și chiar dacă pare cam mic pentru că nu este foarte înalt, trebuie să știți că are o lățime de 90 cm. Se poate vedea și după panoul de control că are dimensiuni ieșite din comun, însă vor fi apreciate de cei care găsesc mult sau poate ar aprecia mai mult un aparat mai încăpător. Evident că nu sunt atât de multe niveluri ca și la altele (doar 2), dar aveți două ventilatoare mici care vor distribui uniform aerul rece. Acum puteți face o pizza pentru întreaga familie și tăvile trebuie să fie pe măsură.

Are un preț pe măsură, dar justificat deoarece sunt prezente și niște tehnologii care îi îmbunătățesc performanțele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu sunt cuptoare ca și acesta deci nici nu prea am cu ce să-l compar, dar seamănă destul de mult cu cele profesionale care le vedem în pizzerii și nu numai. La fel ca și restul cuptoarelor de top de la acest brand, și acesta prezintă niște caracteristici speciale interesante:

  • partea interioară a ușii poate fi curățată ușor fiind detașabilă.
  • are un suport telescopic care poate fi mutat pe ce nivel doriți, caracteristică numită ClipRail.
  • interior cu pereți catalitici, astfel că nu mai trebuie să depuneți un efort prea mare pentru a-l menține curat.
  • ventilatoarele speciale și modurile de încălzire vor oferi rezultatele dorite (are convecție).
  • panoul de control este ceva mai deosebit și în mijloc aveți un display LCD cu câteva funcții interesante.
  • consum de energie mai redus și din etichetă vedem că are clasa energetică A+ – 0.74 kWh încălzire convențională, respectiv 1.11 încălzire asistată de ventilatoare (raportat la 85 de litri).

Acestea pot fi și motive pentru care merită ales, însă trebuie să aveți și un mobilier corespunzător, iar producătorul oferă câteva schițe.

Concluzie

Bosch VBC5580S0 este diferit de majoritatea cuptoarelor incorporabile de pe piață, plus că este vorba de un brand de top, deci nu poate avea un preț mai diferit, ci doar unul pe măsura caracteristicilor oferite. Dacă va fi pus sub blat, atunci și plita trebuie să fie tot de 90 cm – Samsung NK36M5060SS/UR.

Te-ar mai putea interesa