Bosch Unlimited 7 BCS711A, păreri aspirator cu acumulator

Bosch Unlimited 7 BCS711A este un aspirator vertical care vine ca o alternativă la modelul BBS712A. Ca diferență între aceste două aspiratoare trebuie să scriu că modelul de față are un acumulator, iar celălalt doi. Acesta e motivul pentru care e mai ieftin. Dacă e să ne uităm mai bine pe specificațiile tehnice atunci vedem că sunt aproape identice.

Modelul acesta de aspirator vertical este unul care oferă o autonomie de 40 de minute așa încât să puteți aspira fără probleme o suprafață de 100 metri pătrați.  Din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că are un pachet complet.

Păreri pro și contra

Despre aspiratorul BCS711A trebuie scris că este unul de calitate superioară producătorul menționează că acesta este fabricat în Germania. Dar mai trebuie spus că pe unele site-uri (cum e cel al producătorului) este precizat că doar motorul este fabricat în Germania, iar pe altele că tot produsul este fabricat în Germania.
Numărul de accesorii din pachetul este unul mare, printre acestea numărându-se peria motorizată care beneficiază de iluminare LED. Alte accesorii sunt peria 2 în 1, o duză pentru curățarea saltelelor și o duză lungă pentru locuri greu accesibile.
Greutatea aparatului de față e una e 1,4 kilograme, fiind în felul acesta pe jumătate greu ca BBS712A.
Dacă sunteți preocupați de nivelul de zgomot atunci a trebuie să scriu că maxim produce 82 decibeli.

Ca dezavantaj aș menționa faptul că acest model este unul cu cost ușor mare față de un aspirator cu fir, dar are un preț normal dacă este să îl comparăm cu cel al altor aspiratoare verticale. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că are un rezervor de 300 ml.
Trebuie să țineți cont și de faptul că aspirarea realizată cu acest model poate fi doar una uscată deoarece nu vine cu funcție mop.

Per ansamblu recomand acest mic electrocasnic celor interesați de ceva cu portabilitate bună și cu putere similară unui model care are cablu.

Te-ar mai putea interesa