Bosch Unlimited 7 BBS712A, păreri aspirator cu acumulator

Bosch Unlimited 7 BBS712A este un aspirator vertical cu acumulator și se adresează celora interesați de ceva puternic și cu portabilitate bună. Spre deosebire de aspiratoarele de la alți producători, modelul de față este unul fabricat în Germania. Trebuie adăugat și că aparatul este unul echipat cu o multitudine de facilități care îl fac premium.

Acest aspirator cu acumulator vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care are o autonomie de 10-40 de minute care poate aspira suficient deoarece are un recipient de 400 ml.
Din imaginea de alături se poate vedea conținutul pachetului și cum arată aspiratorului. Cred că vă dați seama că e vorba despre un pachet complet așa încât să puteți aspira aproape orice.

Bosch Unlimited 7 BBS712A

Avantaje și dezavantaje

Modelul Bosch Unlimited 7 BBS712A este echipat cu doi acumulatori așa încât autonomia să fie undeva la 40 de minute. Și dacă e să adăugăm faptul că are și o greutate redusă de circa 1,4 kilograme ajungem la concluzia că are o portabilitate extrem de bună. De exemplu, modelele normale (cum e Bosch BGL8X329) au o greutate de 5,5 kilograme.
Încărcarea aparatului se face la o stație de andocare. Aceasta putând fi montată pe perete.
Pe partea de accesorii acest model are perie 2 în 1, accesoriu spații înguste, duză saltele și perie DynamicPower. Această ultimă perie e una cu LED și e motorizată (cu 5000rpm).

Singurul aspect negativ ar fi costul ușor mare, dar care reflectă dotările. Majoritatea producătorilor oferă prețuri similare pentru aspiratoarele lor verticale.

De final pot să scriu despre acest model că se va dovedi util atunci când vreți un aspirator care să poată fi utilizat zilnic cu efort minim.
Ca alternativă la acest model aș recomanda Bosch Athlet BCH6ZOO, cu mențiunea că alternativa e mai mult pentru cei care au animale. Asta deoarece e de culoare roșie, lucru care simbolizează că e un aspirator din gama ProAnimal.

Întrebări frecvent puse

Cât ține bateria?

Între 10 și 40 minute.

Cât durează încărcarea?

Timpul de încărcare e undeva la 5 ore.

Cât e garanția produsului?

E de 2 ani și 10 ani pe motor. Motorul e unul realizat în Germania.

Te-ar mai putea interesa